آخرين ارسال های انجمن

طراحی وب سایت شرکت رایانیک پارس چاپ اینجا، چاپ عکس سفارشی روی لیوان، تیشرت، ما
		، پازل، تاپ زنانه، شال و...

نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1

موضوع: رولت بستنی کاکائویی

  1. Top | #1



    عنوان کاربر
    مترجم سایت
    تاریخ عضویت
    اسف 1391
    موقعیت
    تهران
    نوشته ها
    2,587
    مدالها
    محبوبيت
    5674
    تشکر کرده
    26,219
    تشکر شده :21,341 بار در 2,623 پست
    برو به وبلاگ شخصی این کاربر نوشته ها: 72

    رولت بستنی کاکائویی


    مواد لازم برای 8 نفر :

    5 عدد تخم مرغ

    5 ق س آرد

    1 ق م بیکینگ پودر

    نوک ق چ وانیل

    5 ق س پودر قند

    500 میلی لیتر بستنی کاکائویی

    1 بسته کوچک خامه صبحانه شکلاتی

    طرز تهیه:

    1-تخم مرغ ها را شکسته و زرده و سفیده آنها را از یکدیگر جدا کرده در ظرف های جداگانه ای بریزید. سفیده ها را با همزن برقی آن قدر بزنید تا سفت شود؛ به طوری که وقتی کاسه

    را برمی گردانید، از کاسه جدا نشود.

    2-به کاسه محتوی زرده ها پودر قند و وانیل را اضافه کرده و با همزن آنقدر بزنید تا خمیری سفید و یکدست به دست آید. حالا نوبت مخلوط شدن زرده ها و سفیده هاست که باید

    سفیده ها را به آرامی وارد کاسه زرده ها کنید و ملایم با یکدیگر مخلوط کنید.


    3-آرد را با بیکینگ پودر مخلوط کرده، به ترکیب تخم مرغ ها را بیفزایید و خوب هم بزنید تا یکدست شود. فر را روش کنید و با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.

    4-کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و با دست روی سطح کاغذ روغنی را کمی چرب کنید. مایه آماده شده را روی کاغذ روغنی ریخته و با پشت قاشق آن را خوب صاف کنید.

    حالا سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید و 30-25 دقیقه حرارت دهید تا نان رولت پخته و آماده شود.


    5-بعد از آماده شدن نان رولت، سینی را از فر خارج کرده و کمی پودر قند روی نان بپاشید. یک حوله بزرگ آماده کرده و روی آن یک کاغذ روغنی پهن کنید و روی سینی

    فر قرار دهید و با کمک حوله و کاغذ روغنی زیر نان، نان را روی حوله (در واقع روی کاغذ روغنی دوم) برگردانید. حالا به آرامی کاغذ زیر نان را جدا کنید.نان را با کمک حوله لوله کنید و به

    مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.


    6-بستنی را از فریزر درآورده، مدتی در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود و بتوانید به راحتی آن را روی نان پهن کنید. نان آماده و خنک شده را از یخچال خارج کرده و روی

    سطح صافی پهن کنید. حالا بستنی نرم شده را به طور یکنواخت روی نان پخش کنید. وقتی همه سطح نان به بستنی آغشته شد، دوباره با کمک حوله نان را لوله کنید.

    7-نان بستنی رول شده را با فویل آلومینیومی بپوشانید و خوب بسته بندی کنید و در فریزر قرار دهید. حدودا باید سه ساعت در فریزر بماند تا آماده شود.


    8 -بعد از این مدت رولت بستنی آماده را از فریزر خارج کرده، فویل آلومینیوم را از دور آن با دقت باز کرده و با خامه تزئین کنید. به این صورت که خامه را کمی با چنگال بزنید

    تا یکدست شود، بعد آن را در قیف مخصوص یا کیسه پلاستیک ریخته و از یک گوشه آن سوراخی کوچک ایجاد کرده و به شکل دلخواه روی رولت را تزئین کنید.

    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده
     
    29 کاربر زیر از دوست گرامی *صدف امیر خان* عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند:
    *محبوب* (04-03-92),-همدم- (03-05-93),asal ghazal (12-07-92),aso (12-07-92),Biscuit (03-05-93),ChefShiva (03-05-93),faeze (03-07-92),haniyeh (26-03-94),hasti (22-02-92),hoda (12-07-92),kameliya (12-07-92),MEHR (12-07-92),narjes (03-05-93),nilofar (12-07-92),nurse63 (04-02-92),raheleh_fenel (03-07-92),samaneh (12-07-92),serepizadeh (03-07-92),soroor64000 (17-06-92),مهرآرا (17-12-91),مامان (12-07-92),مامان کسری (03-05-93),کتی (03-05-93),آپامه (03-05-93),انسی (03-05-93),بـــاران (26-01-93),تاشا (16-04-92),دارکوب (23-02-92),ریتا (20-02-93)



موضوعات مشابه

  1. مدل دسته گل عروس + دسته گل عروسیتون....
    توسط Adeleh(royaye-khis( در انجمن ژورنال
    پاسخ: 30
    آخرين نوشته: 24-11-92, 01:57
  2. کسي از دستگاه دور کننده حشرات استفاده کرده ؟
    توسط fariba9 در انجمن معرفي لوازم خانه
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 11-07-92, 03:50
  3. حسادت زنانه از زندگی زناشویی حفاظت میکند
    توسط فریوش در انجمن حقوق خانواده
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 11-03-92, 07:19
  4. گیاه جادویی زنان
    توسط فریوش در انجمن پرسش و پاسخ پزشکی
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 08-02-92, 02:46

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
Email:info@ashpazaneh.com
آشپزانه تجمیع هنر است به سبکی جدید. آشپزی در آشپزانه، بهانه ای می شود تا طعم مهر دستهایت در ترکیب بدیع رنگهای زیبای خوراکیها در آنچه که به رسم زندگی بر سفره عزیزانت می گذاری، جلوه ای دیگر ببخشد هنر بودنت را. در آشپزانه فقط هنر آشپزی در تهیه غذاهای سنتی و مدرن، انواع نوشیدنی ها و دسرها و تزیین روحنواز را نمی آموزی بلکه می توانی در فضای عطرآگین صمیمیتش، نفسی تازه بکشی و هر آنچه بر دل نازنینت باری شده، فرو بگذاری.
آشپزانه در یک کلام، آشپزی عاشقانه است در قالب بزرگ زندگی با پس زمینه ای از عطوفت. حق عضویت تو، تنها لبخند پر از اشتیاقی است که پس از خواندن مبحث مورد علاقه ات بر لبهای مهربانت می نشیند و آشپزانه ای ها را غرق در غرور و افتخار می کند.
اخطار: ورودت با خودت هست اما خروجت بی گمان، مدتها زمان می برد زیرا هر آنچه که بخواهی برایت فراهم شده و تضمینی نیست که بتوانی تنهایمان بگذاری. مقدمت شکوفه باران
تحلیل گر