آخرين ارسال های انجمن
نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1

موضوع: موس لیمو ترش

  1. Top | #1


    عنوان کاربر

    سرآشپز سايت
    تاریخ عضویت
    دی 1348
    علايق
    آشپزي ورزش خانواده
    موقعیت
    کرمان
    نوشته ها
    1,433
    مدالها
    محبوبيت
    4051
    تشکر کرده
    12,975
    تشکر شده :18,759 بار در 1,538 پست
    برو به وبلاگ شخصی این کاربر نوشته ها: 119

    موس لیمو ترش

    مواد لازم برای 7 لیوان
    :
    پودر ژلاتین 2 قاشق چایخوری
    شکر یک قاشق سوپخوری
    آبلیمو‌ترش یک سوم پیمانه
    عرق بهارنارنج یک قاشق سوپخوری
    تخم‌مرغ خنک 4عدد
    وانیل خالص نوک قاشق چایخوری
    شکر یک قاشق سوپخوري
    رنده پوست لیموترش یک قاشق چایخوری
    خامه فرم‌گرفته دو سوم پیمانه
    ژله آماده لیمو ترش 100 گرم
    آبجوش یک‌ پیمانه
    حلقه‌های لیمو ترش و گیلاس جهت تزئین

    طرز تهيه:
    پودر ژلاتین و شکر را کاملاً با هم مخلوط نمود. آب لیموترش و عرق بهار نارنج را روی آن ریخته، هم بزنید و از طريق حرارت غير مستقيم (روی بخار کتری یا درون مایکروویو) کاملاً حل کنید طوری که شفاف شود. زرده و سفیدهی تخم مرغها را جدا کرده، سفیده ها را بزنید تا پفکی شود، سپس یک قاشق سوپخوری شکر را کمکم به آن اضافه کنید و به همزدن ادامه دهيد. زردهها را با وانیل و رندهی پوست لیموترش و وانیل بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود. سفیده را وارد ظرف زردهها کرده، با لیسک به خورد هم بدهید، خامه ی فرم گرفته را هم اضافه کرده، در انتها ژلاتین مذاب را هم اضافه نموده، به کمک لیسک تمام مواد را به خورد هم بدهید، بدون اینکه پف مواد را بخوابانید. مواد را درون کاپها (يا هر ظرف مناسب دلخواه) ریخته، بگذارید داخل یخچال کاملاً بسته شوند. پودر ژله ی آماده را در آبجوش حل کرده، بگذارید خنک شود. بعد از بسته شدن موسها، ژله ی خنک را روی آن ریخته، دوباره در یخچال بگذارید تا این رویه هم بسته شود. موس ها را مطابق سلیقه ی خودتان تزیین کرده، سرو نمایید.
    نكته:
    1ـ این دستور دارای 961 کیلوکالری انرژی، 133 گرم کربوهيدرات، 43 گرم پروتئین و 28 گرم چربی میباشد.
    2ـ موس يك نوع دسر انگليسي فرانسوي است كه از مخلوط تخممرغ با پورهي سبزيجات، ميوهها، ماهي يا ميگو مزه درا شده؛ بدين صورت كه سفيده ها را زده با خامه ي زده شده مخلوط مي شود و در قالبها ريخته ميشود تا ببندد گاهي ژلاتين هم در موس به كار ميرود كه موس خودش را بهتر ببندد.
    3ـ موس به عنوان دسر و پيش غذا و گاهي براي پر كردن ماهي به كار ميرود.

     
    9 کاربر زیر از دوست گرامی مهرآرا عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند:
    *صدف امیر خان* (03-07-92),ddarya (01-05-92),donya (01-05-92),fatemeh joon (21-10-92),mahboubehbanoo (25-05-92),MEHR (01-05-92),مامان (01-05-92),مریم بانو20 (29-01-93),وفا (01-05-92)
    وبلاگ من :www.mehrara91.blogfa.com
    خوشحال می شم سر بزنید

موضوعات مشابه

  1. دسر کیک شکلات موس 3 لایه
    توسط eli banoo در انجمن دسرهای مدرن
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 31-01-93, 03:29
  2. ♥ مدل لباس عـــروس ♥
    توسط Adeleh(royaye-khis( در انجمن ژورنال
    پاسخ: 39
    آخرين نوشته: 24-11-92, 01:27
  3. نوشیدنی اسطوخودوس(مناسب ماه رمضان)
    توسط Fasele در انجمن نوشیدنی های سنتی
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 19-03-92, 12:28

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
Email:info@ashpazaneh.com
آشپزانه تجمیع هنر است به سبکی جدید. آشپزی در آشپزانه، بهانه ای می شود تا طعم مهر دستهایت در ترکیب بدیع رنگهای زیبای خوراکیها در آنچه که به رسم زندگی بر سفره عزیزانت می گذاری، جلوه ای دیگر ببخشد هنر بودنت را. در آشپزانه فقط هنر آشپزی در تهیه غذاهای سنتی و مدرن، انواع نوشیدنی ها و دسرها و تزیین روحنواز را نمی آموزی بلکه می توانی در فضای عطرآگین صمیمیتش، نفسی تازه بکشی و هر آنچه بر دل نازنینت باری شده، فرو بگذاری.
آشپزانه در یک کلام، آشپزی عاشقانه است در قالب بزرگ زندگی با پس زمینه ای از عطوفت. حق عضویت تو، تنها لبخند پر از اشتیاقی است که پس از خواندن مبحث مورد علاقه ات بر لبهای مهربانت می نشیند و آشپزانه ای ها را غرق در غرور و افتخار می کند.
اخطار: ورودت با خودت هست اما خروجت بی گمان، مدتها زمان می برد زیرا هر آنچه که بخواهی برایت فراهم شده و تضمینی نیست که بتوانی تنهایمان بگذاری. مقدمت شکوفه باران
تحلیل گر