آخرين ارسال های انجمن

طراحی وب سایت شرکت رایانیک پارس چاپ اینجا، چاپ عکس سفارشی روی لیوان، تیشرت، ما
		، پازل، تاپ زنانه، شال و...

نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3

موضوع: شارلوت حصیری (مصور)

  1. Top | #1


    عنوان کاربر
    مدير بازنشسته
    تاریخ عضویت
    خرد 1396
    موقعیت
    آباده(فارس)
    نوشته ها
    2,955
    مدالها
    محبوبيت
    5669
    تشکر کرده
    27,661
    تشکر شده :26,867 بار در 3,050 پست
    برو به وبلاگ شخصی این کاربر نوشته ها: 64

    Icon7 شارلوت حصیری (مصور)



    مواد لازم برای کیک رولت
    تخم مرغ ۴ عدد
    آرد ۴/۳ پیمانه
    شکر ۴/۳ پیمانه
    وانیل ۱ قاشق چایخوری
    بیکینگ پودر ۲/۱ قاشق چایخوری
    همه مواد ( بجز ارد)حتی بیکینک بودر رو توی یه کاسه بریزید و با همزن سرعت بالا 5 دقیقه بزنید

    اینقدری که حجمش 2 برابر شه و حسابی سفید شه
    حالا ارد را اضافه کنید خوب هم بزنید تا ارد مخلوط شود نترسید بفش نمی خوابه

    بعد فر رو روی 200 درجه سانتیگراد بزارید
    کف سینی رو فویل الومینیوم پهن کن و قلمو روغن مالی کن حسابی چربش کن


    بمدت 8 دقیقه بذار طبقه وسط اگر کم بود 2 دقیقه دیگه بذار بمونه تا بپزه


    بعد که خنک شد برش بزن و رشته رشته کن و زیر و رو بباف
    من یک نوار رو از طرف بالا و یکی دیگه رو از پشت کیک که کمی تیره تر بود گذاشتم
    داخل کاسه رو نایلون انداختم
    و حصیر رو داخل کاسه گذاشتم

    مواد لازم برای داخل شارلوت
    بستنی وانیلی (یا هر چی دوست داشتی)4 لیوان(از همون بستنی های کوچولو)
    پودر ژله…..یک بسته
    میوه….به دلخواه
    بستنی رو ریختم داخل کاسه روی حصیر و گذاشتم داخل فریزر
    ژله رو با یک لیوان اب جوش و نصف لیوان اب سرد آماده کردم و گذاشتم خنک شد
    بعد یک لایه میوه گذاشتم(موز) و کمی از ژله رو ریختم روی موزها و گذاشتم فریزر
    بعد که ژله بست یک لایه نازک بستنی
    و باز فریزر و آخر کار هم بقیه مایع ژله

     
    .
    29 کاربر زیر از دوست گرامی ChefShiva عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند:
    *یگانه* (02-07-92),*صدف امیر خان* (12-02-92),Adeleh(royaye-khis( (03-02-92),alma8525 (27-11-92),asal ghazal (07-11-92),ღ باران ღ (02-02-92),Baran020 (02-02-92),ddarya (24-12-91),donya_69 (02-02-92),eli banoo (08-07-92),elmira.t (08-05-93),faeze (02-02-92),fariba9 (02-07-92),MEHR (24-12-91),naghshedel** (07-11-92),nilofar (26-02-92),poloton (24-12-91),Rainbow (07-11-92),samaneh (02-07-92),مهرآرا (17-02-92),مامان زهره (08-11-92),مریم گلی (12-02-92),هستی 58 (24-12-91),وفا (02-07-92),ziba69 (07-11-92),آنیتا (29-02-92),تاشا (12-02-92),دارکوب (02-02-92),شالیزه (13-07-92)

  2. Top | #2


    عنوان کاربر
    کاربر متوسط
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    علايق
    ورزش، سفر, طبیعت
    موقعیت
    اصفهان
    نوشته ها
    355
    محبوبيت
    480
    تشکر کرده
    4,104
    تشکر شده :1,202 بار در 335 پست
    یعنی توی کاسه ای که روش حصیر را درست کردیت شارلوت را درست کردین بعد حصیرا را گذاشتین روی بستنی که زیرش ژله و میوه بودن؟
    کوفته تبریزی
     
    کاربر زیر از دوست گرامی وفا عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
    *صدف امیر خان* (02-07-92)
    بار اِلها!
    خوشا به حالِ کسی که عاشق توست و تو معشوقِ اویی؛ زیرا گر عاشق محتاج توست، تو نیز مشتاقِ او هستی و سایه تو بر سرِ او گسترده است.




  3. Top | #3


    عنوان کاربر
    مدير بازنشسته
    تاریخ عضویت
    خرد 1396
    موقعیت
    آباده(فارس)
    نوشته ها
    2,955
    مدالها
    محبوبيت
    5669
    تشکر کرده
    27,661
    تشکر شده :26,867 بار در 3,050 پست
    برو به وبلاگ شخصی این کاربر نوشته ها: 64
    نقل قول نوشته اصلی توسط وفا نمایش پست ها
    یعنی توی کاسه ای که روش حصیر را درست کردیت شارلوت را درست کردین بعد حصیرا را گذاشتین روی بستنی که زیرش ژله و میوه بودن؟
    حصیر رو ته کاسه پهن کن و مواد شارلوت رو بریز و ظرف رو برگردون
     
    .
    6 کاربر زیر از دوست گرامی ChefShiva عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند:
    *صدف امیر خان* (02-07-92),samaneh (02-07-92),مهرآرا (08-05-93),هستی 58 (09-05-93),وفا (02-07-92),شالیزه (13-07-92)

موضوعات مشابه

  1. شارلوت ژله ای (مصور)
    توسط roya66 در انجمن انواع شارلوت
    پاسخ: 83
    آخرين نوشته: 15-01-95, 10:03
  2. یه نصیحت سبز برای نفر قبلی
    توسط ddarya در انجمن گفتگوی آزاد
    پاسخ: 166
    آخرين نوشته: 02-09-92, 06:46
  3. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 28-02-92, 02:38
  4. املت حصیری(مصور..اختصاصی)
    توسط ChefShiva در انجمن املت و کرپ های غذایی
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 17-01-92, 11:18

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
Email:info@ashpazaneh.com
آشپزانه تجمیع هنر است به سبکی جدید. آشپزی در آشپزانه، بهانه ای می شود تا طعم مهر دستهایت در ترکیب بدیع رنگهای زیبای خوراکیها در آنچه که به رسم زندگی بر سفره عزیزانت می گذاری، جلوه ای دیگر ببخشد هنر بودنت را. در آشپزانه فقط هنر آشپزی در تهیه غذاهای سنتی و مدرن، انواع نوشیدنی ها و دسرها و تزیین روحنواز را نمی آموزی بلکه می توانی در فضای عطرآگین صمیمیتش، نفسی تازه بکشی و هر آنچه بر دل نازنینت باری شده، فرو بگذاری.
آشپزانه در یک کلام، آشپزی عاشقانه است در قالب بزرگ زندگی با پس زمینه ای از عطوفت. حق عضویت تو، تنها لبخند پر از اشتیاقی است که پس از خواندن مبحث مورد علاقه ات بر لبهای مهربانت می نشیند و آشپزانه ای ها را غرق در غرور و افتخار می کند.
اخطار: ورودت با خودت هست اما خروجت بی گمان، مدتها زمان می برد زیرا هر آنچه که بخواهی برایت فراهم شده و تضمینی نیست که بتوانی تنهایمان بگذاری. مقدمت شکوفه باران
تحلیل گر