آخرين ارسال های انجمن

طراحی وب سایت شرکت رایانیک پارس چاپ اینجا، چاپ عکس سفارشی روی لیوان، تیشرت، ما
		، پازل، تاپ زنانه، شال و...

نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1

موضوع: موس کیک اسپراسو

  1. Top | #1


    عنوان کاربر
    کاربر جديد
    تاریخ عضویت
    مرد 1392
    علايق
    نقاشی-شنا-پیانو-انگلیسی . مطال
    موقعیت
    اردبیل
    نوشته ها
    29
    محبوبيت
    57
    تشکر کرده
    4
    تشکر شده :106 بار در 24 پست
    برو به وبلاگ شخصی این کاربر نوشته ها: 3

    Icon19 موس کیک اسپراسو

    این موس واقعا خوشمزه س و تفاوتش با بقیه موس ها اینه که .... کیکش آرد و بیکینگ پودر نداره بهلههه

    موواد لازم برای کیک:
    6 عدد تخم مرغ
    کاکائو 25 گرم
    نشاسته ی ذرت 2 قاشق سوپ خوری
    آب 1 قاشق سوپ خوری
    پودر شکر 80 گرم
    شکلات تلخ ذوب شده 150 گرم

    مواد لازم برای موس:
    اب داغ 2 قاشق سوپ خوری
    پودر قهوه ی اسپراسو 3 قاشق چای خوری
    شکلات سیاهذوب شده 400 گرم
    خامه ی صبحانه 500 یا 700 گرم
    نکته: اگه خامه ی 500 گرمی استفاده کردین 100 گرم از شکلاتتون کم کنین
    طرز تهیه ی کیک:
    زرده و سفیده ی تخم مرغ رو از هم جدا کرده و زردهها را به همراه شکر با همزن برقی هم می زنیم تا پف کنه و رنگش کرم رنگ بشه. بعد سفیده هارو باید اونقدر بزنیم که از ظرف نریزه و خیلی سریع پودر کاکائو و نشاسته ی ذرت رو با هم مخلوط میکنیم بعدش شکلات سیاهی که ذوب شده رو اضافه کرده مخلوط می کنیم . سفیده هارو بهش اضافه کرده و با لیسک چرخشی مخلوط میکنیم توی 1 سینی به ابعاد 25×35 که کاغذ شیرینی پزی قرار دادیمریخته و یک دستش میکنیم و 1 ضربه ی کوچیک به سینی میزنیم تا هوای اضافیش خارج بشه بعد فر و رو دمای 180 درجه ی سانتی گراد تو طبقه ی وسط به مدت 15 دقیقه میپزیم بعد پخت میزاریم خنک بشه بعد به هرشکلی میتونین قالب بزنین تو اخر کارمون اضافه ی کیک هارو نگه می داریم و بعد کیک رو میزاریم تو یخچال یکم خودشو بگیره میریم سراغ موس
    طرز تهیه ی موس:
    قهوه ـآب جوش ـ شکلات سیاه ذوب شده و خامه رو باهم مخلوط میکنیم با همزن برقی میزنیم وقتی که خوب مخلوط شد تکه های اضافی کیک رو پودر کرده و به آ>ها اضافه می کنیم با لیسک مخلوط میکنیم کیکی که تو قالبه از یخچال در میاریم مواد موس رو رای کیک میریزیم بدون این که قطره ای هدر شود و سپس در یخچال میزاریم تا وقتی که خودشو بگیره من چون شب درست کرده گذاشتم صبح برش داشتم خوب گرفته بود
    برای تزین هم میتونین از مغزای پودر شده وشکلات ذوب شده استفاده کنین
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده
     
    11 کاربر زیر از دوست گرامی narshin عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند:
    *صدف امیر خان* (16-11-92),fatemeh_m (03-08-93),naghshedel** (29-10-92),nargesi (03-11-95),pepper (29-10-92),poloton (29-10-92),مهسا خانم (29-10-92),نـایـاب (29-10-92),آپامه (29-10-92),دارکوب (01-08-93),ستوده (29-10-92)

موضوعات مشابه

  1. پان اسپانیا
    توسط Fasele در انجمن دسرهای مدرن
    پاسخ: 134
    آخرين نوشته: 09-02-96, 10:44
  2. کیک اسپارتاک *** ترجمه اختصاصی ***
    توسط Paniz81 در انجمن شیرینی ها رولت و کیک تر
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 28-04-93, 05:19
  3. * املت اسپانیایی *
    توسط donya در انجمن اسپانيايي
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 14-04-93, 10:02
  4. اسپرینگ رول - اگ رول
    توسط paris-sheida در انجمن چيني
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 13-04-92, 09:09

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
Email:info@ashpazaneh.com
آشپزانه تجمیع هنر است به سبکی جدید. آشپزی در آشپزانه، بهانه ای می شود تا طعم مهر دستهایت در ترکیب بدیع رنگهای زیبای خوراکیها در آنچه که به رسم زندگی بر سفره عزیزانت می گذاری، جلوه ای دیگر ببخشد هنر بودنت را. در آشپزانه فقط هنر آشپزی در تهیه غذاهای سنتی و مدرن، انواع نوشیدنی ها و دسرها و تزیین روحنواز را نمی آموزی بلکه می توانی در فضای عطرآگین صمیمیتش، نفسی تازه بکشی و هر آنچه بر دل نازنینت باری شده، فرو بگذاری.
آشپزانه در یک کلام، آشپزی عاشقانه است در قالب بزرگ زندگی با پس زمینه ای از عطوفت. حق عضویت تو، تنها لبخند پر از اشتیاقی است که پس از خواندن مبحث مورد علاقه ات بر لبهای مهربانت می نشیند و آشپزانه ای ها را غرق در غرور و افتخار می کند.
اخطار: ورودت با خودت هست اما خروجت بی گمان، مدتها زمان می برد زیرا هر آنچه که بخواهی برایت فراهم شده و تضمینی نیست که بتوانی تنهایمان بگذاری. مقدمت شکوفه باران
تحلیل گر