آخرين ارسال های انجمن
نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5

موضوع: مینی تارت آجیلی

  1. Top | #1


    عنوان کاربر
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    نوشته ها
    907
    مدالها
    محبوبيت
    1298
    تشکر کرده
    2,930
    تشکر شده :5,351 بار در 890 پست
    برو به وبلاگ شخصی این کاربر نوشته ها: 86

    Icon16 مینی تارت آجیلی

    مواد لازم :
    آرد 2 پیمانه = 250 گرم

    کره سرد 150 گرم

    پودر قند 1 ق س

    زرده تخم مرغ 1 عدد

    نمک مقداری

    وانیل نصف ق چ

    مغز بادام و گردو



    طرز تهیه گاناش:

    خامه 3 ق غ
    شکلات یک ق غ
    پودر کاکائو یک ق غ
    شکر یک ق چ


    سس شکلاتی روی تارت:
    شیر 5 ق غ
    پودر کاکائو یک ق غ
    شکر 2 ق غ
    کره یک ق چ
    روی حرارت قرار میدیم تا مواد قوام بیاد


    طرز تهیه تارت:
    ارد رو الک میکنیم و با کره مخلوط میکنیم وانیل و نمک و پودر قند و زرده تخم مرغ رو هم اضافه میکنیم و با دست مخلوط میکنیم اگر مواد چسبندگی مناسب رو نداشت از اب سرد استفاده میکنیم.بمدت بیست دقیقه خمیر رو داخل یخچال قرار میدیم .قالب هارو چرب میکنیم و خمیر رو داخل قالب قرار میدیم و با چنگال روی خمیر حفره ایجاد میکنیم و داخل فر میذاریم .دمای فر 180 بمدت 20 دقیقه.

    تارت رو از قالب در میاریم و بعد از خنک شدن گاناش رو داخل تارت میریزیم و بادام و گردو رو روی گاناش قرار میدیم و سس شکلات رو روی تارت ها میریزیم.


    http://www.ashpazaneh.com/entry4357.html







    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده
     
    18 کاربر زیر از دوست گرامی مریم بانو20 عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند:
    ALALEH (28-11-92),asal ghazal (28-11-92),ddarya (28-11-92),haniyeh (02-10-94),mahdan (28-11-92),marmar11 (28-11-92),Mina (28-11-92),naghshedel** (28-11-92),orkidehyesurati (28-11-92),s@maneh (28-11-92),saharjoon (28-11-92),samaneh (28-11-92),مهرآرا (28-11-92),مامان زهره2 (28-11-92),هستی 58 (28-11-92),بـــاران (25-04-94),رها 69 (28-11-92),غزاله (28-11-92)


    تمام افكار خود را روي كاري كه داريد انجام مي دهيد متمركز كنيد.پرتوهاي خورشيد تا متمركز نشوند نميسوزانند.

  2. Top | #2


    عنوان کاربر
    کاربر متوسط
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    علايق
    كتاب؛ موسيقی؛آشپزی و شیرینی پ
    موقعیت
    تهران
    نوشته ها
    481
    محبوبيت
    1474
    تشکر کرده
    6,764
    تشکر شده :3,454 بار در 464 پست
    اینم تارتلت کاراملی آجیلی من که برای شب یلدا درست کرده بودم!


    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده
     
    17 کاربر زیر از دوست گرامی orkidehyesurati عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند:
    arezo0 (28-11-92),azita418 (28-11-92),ddarya (28-11-92),haniyeh (02-10-94),mahdan (28-11-92),marmar11 (28-11-92),naghshedel** (28-11-92),s@maneh (28-11-92),samaneh (28-11-92),taraneh (28-11-92),مهرآرا (28-11-92),مامان (28-11-92),مریم بانو20 (28-11-92),هستی 58 (28-11-92),بـــاران (25-04-94),رها 69 (28-11-92),غزاله (28-11-92)

  3. Top | #3


    عنوان کاربر
    کاربر نيمه فعال
    تاریخ عضویت
    بهم 1392
    علايق
    آشپزی و شیرینی پزی
    نوشته ها
    663
    مدالها
    محبوبيت
    2183
    تشکر کرده
    4,521
    تشکر شده :5,755 بار در 656 پست
    برو به وبلاگ شخصی این کاربر نوشته ها: 88
     
    13 کاربر زیر از دوست گرامی -همدم- عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند:
    ddarya (28-11-92),mahdan (28-11-92),marmar11 (28-11-92),naghshedel** (28-11-92),orkidehyesurati (29-11-92),s@maneh (28-11-92),samaneh (28-11-92),taraneh (28-11-92),مهرآرا (28-11-92),مریم بانو20 (28-11-92),بـــاران (25-04-94),رها 69 (28-11-92),غزاله (28-11-92)
    تو تكرار شَدني نيستے داداش همـــدمــم!!!
    بـی تـو هـیـــــچ ســــآلی نـــُـ ــــو نــَــخـوآهـد شــد ...!


    http://hamdam555.blogfa.com/

  4. Top | #4


    عنوان کاربر
    کاربر جديد
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    علايق
    پسرم.دسر.کارهای هنری
    موقعیت
    مشهد
    نوشته ها
    49
    محبوبيت
    136
    تشکر کرده
    178
    تشکر شده :603 بار در 50 پست
    برو به وبلاگ شخصی این کاربر نوشته ها: 37
    یک سوال .ایا من تارتهای رو پرکنم مثلا 15 اسفند یا 20 اسفند برای روز اول عید تارت خراب میشه یا خیس میشه خمیرش ؟

    - - - Updated - - -

    خیلی تارتت خوشگل شده غیر شکلاتی اونای دیگه رو با چی پرکردی؟
    ماکارانی
     
    کاربر زیر از دوست گرامی مامان عاشق عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
    مریم بانو20 (28-11-92)
    یه وقتهایی
    آدم آنقدر تنهاست
    که آرزو داره
    یکی صداش کنه حتی اشتباهی!!!

  5. Top | #5


    عنوان کاربر
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    نوشته ها
    907
    مدالها
    محبوبيت
    1298
    تشکر کرده
    2,930
    تشکر شده :5,351 بار در 890 پست
    برو به وبلاگ شخصی این کاربر نوشته ها: 86
    نقل قول نوشته اصلی توسط مامان عاشق نمایش پست ها
    یک سوال .ایا من تارتهای رو پرکنم مثلا 15 اسفند یا 20 اسفند برای روز اول عید تارت خراب میشه یا خیس میشه خمیرش ؟

    - - - Updated - - -

    خیلی تارتت خوشگل شده غیر شکلاتی اونای دیگه رو با چی پرکردی؟


    عزیزم ،دوستای گل تاپیکای دیگه توضیح دادن و گفتن تارت هارو بدون اینکه داخلش رو پرکنی داخل یخچال نگهداری کن و برای هر روزی که میخوای استفاده کنی داخلش رو تزئین کن.
     
    2 کاربر زیر از دوست گرامی مریم بانو20 عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند:
    orkidehyesurati (29-11-92),غزاله (28-11-92)


    تمام افكار خود را روي كاري كه داريد انجام مي دهيد متمركز كنيد.پرتوهاي خورشيد تا متمركز نشوند نميسوزانند.

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
Email:info@ashpazaneh.com
آشپزانه تجمیع هنر است به سبکی جدید. آشپزی در آشپزانه، بهانه ای می شود تا طعم مهر دستهایت در ترکیب بدیع رنگهای زیبای خوراکیها در آنچه که به رسم زندگی بر سفره عزیزانت می گذاری، جلوه ای دیگر ببخشد هنر بودنت را. در آشپزانه فقط هنر آشپزی در تهیه غذاهای سنتی و مدرن، انواع نوشیدنی ها و دسرها و تزیین روحنواز را نمی آموزی بلکه می توانی در فضای عطرآگین صمیمیتش، نفسی تازه بکشی و هر آنچه بر دل نازنینت باری شده، فرو بگذاری.
آشپزانه در یک کلام، آشپزی عاشقانه است در قالب بزرگ زندگی با پس زمینه ای از عطوفت. حق عضویت تو، تنها لبخند پر از اشتیاقی است که پس از خواندن مبحث مورد علاقه ات بر لبهای مهربانت می نشیند و آشپزانه ای ها را غرق در غرور و افتخار می کند.
اخطار: ورودت با خودت هست اما خروجت بی گمان، مدتها زمان می برد زیرا هر آنچه که بخواهی برایت فراهم شده و تضمینی نیست که بتوانی تنهایمان بگذاری. مقدمت شکوفه باران
تحلیل گر