آخرين ارسال های انجمن
نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1

موضوع: Pistachio macaroons

  1. Top | #1

    عنوان کاربر
    مترجم سایت- کاربر فعال ومفید
    تاریخ عضویت
    دی 1348
    موقعیت
    كاليفرنيا
    نوشته ها
    2,247
    مدالها
    محبوبيت
    2116
    تشکر کرده
    714
    تشکر شده :11,513 بار در 2,147 پست

    Pistachio macaroons

    Pistachio macaroons
    49912d6e-0490-416f-99ba-9dad638d1167.jpg

    مواد اولیه
    30 گرم پسته بی نمک خورد شده
    125 گرم بادام چرخ شده
    205 گرم پودر قند
    100 گرم سفیده تخم مرغ
    20 قطره رنگ خوراکی سبز

    مواد لازم برای گاناش پسته
    100 م ل کرم
    fraiche یا هر نوع کرمی
    40 گرم پسته بدون نمک
    40 گرم شکر دانه ریز
    1 ق غ وانیل شکری ( همین وانیل های ایرانی آخه وانیل مایع هم هست )
    2 زرده تخم مرغ
    20 گرم کره نرم شده
    5 قطره رنگ خوراکی مشکی

    دستور تهیه :

    1- فر را روی درجه 170 سانتی گراد یا 150 یا 3 قرار دهید . سینی فر و کاغذ روغنی رو آماده کنید.

    2- برای نان ها : پسته و بادام را با هم مخلوط کنید. پودر قند رو روی کاغذ روغنی الک کنید . سفیده تخم مرغ را بزنید تا سفت شود. وقتی سفیده ها شروع به سفت شدن کرد یک ق غ از پودر قند را اضافه کنید و بعد بقیه پودر رو اضافه کنید و سرعت میکسر رو روی حداکثر بذارید.

    3- مخلوط بادام و پسته رو به سفیده اضافه کنید و با کاردک آرام هم بزنید. به این صورت که مخلوط رو با کاردک بلند کنید و سپس اون رو پهن کنید تا زمانی که صاف بشه یا مثل روبان (!!!؟ ) بشه . رنگ خوراکی سبز رو اضافه کنید.

    4- کیسهء قیف تزئین شیرینی رو با مواد پر می کنیم. اون رو عمود بر سینی فر تنظیم می کنیم. سر قیف به سمت پائین باشد. و کیسه رو فشار می دیم تا مخلوط آماده بیرون اومدن باشه . کیسه باید عمود به سطح سینی باشه و تقریبا با سینی برخورد کنه . کیسه رو فشار بدید تا مواد به سایز دلخواهتون در بیاد و بعد فشار رو کم کنید و کیسه رو جابجا کنید برای ریختن بعدی. بین مواد فاصله کافی بذارید و توی یه ردیف منظم بریزید.

    5- سینی رو روی میز یا سطح کار بزنید تا حباب های احتمالی هوا برطرف بشند و بعد نان ها رو برای 30 دقیقه استراحت می دیم. اینکار یه پوسته ای رو روی نان ها تشکیل میده . بعد برای 14 دقیقه توی فر می پزیم.

    6- روی نون ها به آرامی فشار می دیم تا ببینیم آماده هستند یا نه . اگه هنوز نرم باشند و با فشار تکون بخورند هنوز کامل پخته نشده اند.

    برای گاناش پسته :
    7- کرم رو توی ماهیتابه روی حرارت متوسط گرم کنید و پسته و شکر و وانیل رو اضافه کنید . وقتی شروع به جوشیدن کرد تخم مرغ رو اضافه کنید و پختن رو ادامه بدید سعی کنید دما رو روی 85 درجه سانتی گراد نگه دارید. بعد از حرارت بردارید ( ننوشته بعد از چقدر وقت ) با کره نرم شده و رنگ مخلوط کنید و توی یخچال بگذارید.

    برای درست کردن نانهای شیرینی :
    یک نان را برداشته و گاناش پسته را روی آن پهن می کنیم ( روی قسمت مسطح نان) بعد نان بعدی رو روی گاناش قرار می دهیم . هر دو نان باید به گاناش بچسبند . به همین ترتیب همه نان ها رو آماده می کنیم.

    بهتر هست از روز قبل شیرینی را آماده و در یخچال نگهداری کنیم

    منبع:
    Pistachio macaroons recipe - All recipes UK
     
    .
    7 کاربر زیر از دوست گرامی ماهبد عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند:
    *محبوب* (13-03-93),ati (17-10-95),faeze (13-03-93),Lylyfaraz (13-03-93),MEHR (13-03-93),مامان (13-03-93),آروشا (13-03-93)
    خدایا كدام بهشتت زير پاي مادران است؟

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 18-06-92, 01:30

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
Email:info@ashpazaneh.com
آشپزانه تجمیع هنر است به سبکی جدید. آشپزی در آشپزانه، بهانه ای می شود تا طعم مهر دستهایت در ترکیب بدیع رنگهای زیبای خوراکیها در آنچه که به رسم زندگی بر سفره عزیزانت می گذاری، جلوه ای دیگر ببخشد هنر بودنت را. در آشپزانه فقط هنر آشپزی در تهیه غذاهای سنتی و مدرن، انواع نوشیدنی ها و دسرها و تزیین روحنواز را نمی آموزی بلکه می توانی در فضای عطرآگین صمیمیتش، نفسی تازه بکشی و هر آنچه بر دل نازنینت باری شده، فرو بگذاری.
آشپزانه در یک کلام، آشپزی عاشقانه است در قالب بزرگ زندگی با پس زمینه ای از عطوفت. حق عضویت تو، تنها لبخند پر از اشتیاقی است که پس از خواندن مبحث مورد علاقه ات بر لبهای مهربانت می نشیند و آشپزانه ای ها را غرق در غرور و افتخار می کند.
اخطار: ورودت با خودت هست اما خروجت بی گمان، مدتها زمان می برد زیرا هر آنچه که بخواهی برایت فراهم شده و تضمینی نیست که بتوانی تنهایمان بگذاری. مقدمت شکوفه باران
تحلیل گر