آخرين ارسال های انجمن

طراحی وب سایت شرکت رایانیک پارس چاپ اینجا، چاپ عکس سفارشی روی لیوان، تیشرت، ما
		، پازل، تاپ زنانه، شال و...

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4

موضوع: شارلوت تیرامیسو

  1. Top | #1


    عنوان کاربر

    سرآشپز سايت
    تاریخ عضویت
    مرد 1396
    علايق
    آشپزي ورزش خانواده
    موقعیت
    کرمان
    نوشته ها
    1,433
    مدالها
    محبوبيت
    4051
    تشکر کرده
    12,975
    تشکر شده :18,760 بار در 1,538 پست
    برو به وبلاگ شخصی این کاربر نوشته ها: 119

    شارلوت تیرامیسو

    شارلوت تیرامیسو

    مواد لازم:

    • پنیر خامه*ای:400 گرم


    • خامه فرم گرفته: 400 گرم


    • پودر شکر: 100 گرم


    • بیسکویت لیدی فینگر: به تعداد لازم


    • قهوه فرانسه: یک فنجان


    • پودر نسکافه: 2 قاشق غذاخوری


    • خلال بادام تفت داده شده: درصورت تمایل


    روش تهیه:

    ابتدا پودر نسکافه و پودر شکر را با هم آسیاب کرده و الک
    می*کنیم. پنیر خامه*ای و خامه را با هم مخلوط می*کنیم و در حد مخلوط شدن با همزن
    برقی به هم می*زنیم. مخلوط پودر شکر و پودر نسکافه را به مواد اضافه می*کنیم و در
    حد مخلوط شدن مواد را به هم می*زنیم.
    یک حلقه (رینگ) با ارتفاع زیاد درنظر

    می*گیریم و آن را روی یک بشقاب تخت قرار می*دهیم. لیدی فینگر*ها را همان*طور که در
    تصویر می*بینید دور تا دور رینگ به دیواره تکیه می*دهیم وثابت می*کنیم. مقداری از
    کرم آماده را داخل ظرف ریخته و پخش می*کنیم. چند لیدی فینگر را داخل قهوه فرانسه
    زده و روی کرم می*چینیم و دوباره روی آن را با کرم می*پوشانیم. این کار را ادامه
    می*دهیم تا قالب پر شود.
    سپس آن را به*مدت 10 تا 12 ساعت داخل یخچال می*گذاریم تا

    خودش را بگیرد. تیرامیسو حتما باید یک شب در یخچال بماند تا لذیذ و آماده مصرف شود.



     
    21 کاربر زیر از دوست گرامی مهرآرا عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند:
    *shab naz* (07-11-92),*صدف امیر خان* (06-02-92),Adeleh(royaye-khis( (03-02-92),AZADEH JUN (08-05-94),ღ باران ღ (02-02-92),ChefShiva (17-12-91),donya (06-02-92),eli banoo (02-06-92),elmira.t (13-05-93),hanieh63 (06-02-92),khorshidkhanom (02-02-92),mahboubehbanoo (03-07-92),mamanrokhi (04-07-92),MEHR (04-07-92),nilofar (26-02-92),poloton (03-07-92),samaneh (03-07-92),serepizadeh (13-07-92),تاشا (06-02-92),دارکوب (02-02-92),ستاره شرقی (12-05-93)
    وبلاگ من :www.mehrara91.blogfa.com
    خوشحال می شم سر بزنید

  2. Top | #2


    عنوان کاربر
    مدير سابق
    ..........
    تاریخ عضویت
    مرد 1396
    علايق
    زندگی آروم و پر از نشاط
    موقعیت
    وسط زندگی
    نوشته ها
    1,932
    مدالها
    محبوبيت
    6445
    تشکر کرده
    13,588
    تشکر شده :22,549 بار در 2,015 پست
    برو به وبلاگ شخصی این کاربر نوشته ها: 238

    تیرامیسو

    تیرامیسو با بیسکوییت پتی بور
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده
     
    21 کاربر زیر از دوست گرامی مامان عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند:
    *shab naz* (07-11-92),*صدف امیر خان* (06-02-92),Adeleh(royaye-khis( (06-02-92),AZADEH JUN (08-05-94),donya (06-02-92),eli banoo (02-06-92),elmira.t (13-05-93),gisoo (03-07-92),hanieh63 (06-02-92),mahboubehbanoo (03-07-92),mamanrokhi (04-07-92),MEHR (04-07-92),nilofar (26-02-92),poloton (03-07-92),Rainbow (06-02-92),samaneh (03-07-92),serepizadeh (13-07-92),مهرآرا (07-02-92),مهسا خانم (03-07-92),تاشا (06-02-92),ستاره شرقی (12-05-93)
    آشپزانه رو به خاطر همه اعضا ی مهربونش دوست دارم🌹🌹🌹

  3. Top | #3


    عنوان کاربر
    کاربر جديد
    تاریخ عضویت
    مرد 1392
    علايق
    همسرم ، پسرم ،آشپزی ، ورزش
    نوشته ها
    15
    محبوبيت
    41
    تشکر کرده
    425
    تشکر شده :67 بار در 15 پست
    سلام بچه ها این رینگ را از کجا باید تهیه کنیم .
    5
     

  4. Top | #4



    عنوان کاربر
    مترجم سایت
    تاریخ عضویت
    مرد 1396
    موقعیت
    Mashhad
    نوشته ها
    1,620
    مدالها
    محبوبيت
    3502
    تشکر کرده
    5,869
    تشکر شده :13,390 بار در 1,676 پست
    برو به وبلاگ شخصی این کاربر نوشته ها: 58
    نقل قول نوشته اصلی توسط saeedeh نمایش پست ها
    سلام بچه ها این رینگ را از کجا باید تهیه کنیم .
    عزیزم رینگ رو لوازم قنادی ها دارن ضمن اینکه میتونین به جای اون از قالب کمربندی استفاده کنید
     
    کاربر زیر از دوست گرامی Nazi عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
    jnashenakhte (27-09-93)


موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 19-05-93, 11:55
  2. نان گیسو
    توسط eli banoo در انجمن انواع نان و خمیرها
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 18-07-92, 09:45
  3. وبلاگ برتر تیر ماه
    توسط MEHR در انجمن مسابقات بهترین وبلاگ
    پاسخ: 42
    آخرين نوشته: 02-05-92, 01:22
  4. گیسو جان تولدت مبارک
    توسط *یگانه* در انجمن تبریک ، تسلیت و مناسبتها
    پاسخ: 41
    آخرين نوشته: 16-02-92, 08:47

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
Email:info@ashpazaneh.com
آشپزانه تجمیع هنر است به سبکی جدید. آشپزی در آشپزانه، بهانه ای می شود تا طعم مهر دستهایت در ترکیب بدیع رنگهای زیبای خوراکیها در آنچه که به رسم زندگی بر سفره عزیزانت می گذاری، جلوه ای دیگر ببخشد هنر بودنت را. در آشپزانه فقط هنر آشپزی در تهیه غذاهای سنتی و مدرن، انواع نوشیدنی ها و دسرها و تزیین روحنواز را نمی آموزی بلکه می توانی در فضای عطرآگین صمیمیتش، نفسی تازه بکشی و هر آنچه بر دل نازنینت باری شده، فرو بگذاری.
آشپزانه در یک کلام، آشپزی عاشقانه است در قالب بزرگ زندگی با پس زمینه ای از عطوفت. حق عضویت تو، تنها لبخند پر از اشتیاقی است که پس از خواندن مبحث مورد علاقه ات بر لبهای مهربانت می نشیند و آشپزانه ای ها را غرق در غرور و افتخار می کند.
اخطار: ورودت با خودت هست اما خروجت بی گمان، مدتها زمان می برد زیرا هر آنچه که بخواهی برایت فراهم شده و تضمینی نیست که بتوانی تنهایمان بگذاری. مقدمت شکوفه باران
تحلیل گر