آخرين ارسال های انجمن
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10

موضوع: تارتلت میوه

  1. Top | #1


    عنوان کاربر
    مديرکل سايت
    تاریخ عضویت
    دی 1395
    علايق
    همسرم. پسرم. کتاب. باران
    موقعیت
    شهــــر راز
    نوشته ها
    3,752
    مدالها
    محبوبيت
    7386
    تشکر کرده
    31,860
    تشکر شده :32,364 بار در 3,846 پست
    برو به وبلاگ شخصی این کاربر نوشته ها: 145

    King تارتلت میوه


    تارتلت میوه بسیار بسیار خوشمزه
    مواد لازم برای خمیر تارتلت :
    کره .............................. 75 گرم
    آرد ............................. 150 گرم
    پودر قند........................ 40 گرم
    تخم مرغ کوچک ............. 1عدد
    وانیل ........................... یک پنس

    مواد لازم برای پودینگ وانیلی :
    نشاسته ذرت.................... 1 قاشق غذاخوری پر (میتونید از نشاسته گل هم استفاده کنید)
    آرد سفید ........................ 1 قاشق غذاخوری پر
    شیر سرد ........................ 500 میلی لیتر یا حدود 2 لیوان
    گلاب .............................. نصف لیوان
    زرده تخم مرغ .................. 1 عدد
    شکر ............................. 4 قاشق غذاخوری
    وانیل ............................. یک قاشق چای خوری

    مواد لازم برای پودینگ شکلاتی :
    شير................................1 پيمانه
    شكر...............................2قاشق غذاخوري
    نشاسته ذرت.....................2قاشق غذاخوري (میتونید از نشاسته گل هم استفاده کنید)
    پودر كاكائو......................1 قاشق غذاخوري
    خامه..............................1 قاشق غذاخوري
    شكلات تلخ ......................20 گرم(در صورت تمايل)

    دستورای زیادی در مورد خمیر تارت و تارتلت وجود داره اما من اکثراً از این دستور استفاده میکنم که سوگلی عزیز ارسال کردن پس برای دیدن مراحل تصویری درست کردن خمیر به اینجــــــا مراجعه کنید

    کره نرم شده و پودر قند را بمدت 1 دقیقه هم بزنید این زمان و کم و زیاد نکنید سپس وانیل و تخم مرغ را اضافه کرده و با چنگال هم بزنید.
    آرد الک شده را اضافه میکنیم و همچنان با چنگال به هم بزنید .
    اگه خمیر چسبناک بود آرد اضافی نزنید نیم ساعت در یخچال بزارید بعد از بیرون آوردن اگر لازم بود کمی آرد اضافه کنید
    بصورت گلوله های کوچک در آورده و در قالب پهن کنید و با چنگال چند سوراخ روی خمیر ایجاد کنید

    و در تو فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بمدت 15 دقیقه قرار دهید
    اگر با ماکروویو کار میکنید کانوکشن 180 درجه 12 دقیقه آماده س
    تارلت های ما آماده شده


    اجازه بدین تارتلت ها خوب خنک شوند

    برای مواد داخلی به سلیقه خود پودینگ وانیلی یا پودینگ شکلاتی و طبق دستور آماده کنید
    و بعد از اینکه از حرارت افتاد با قاشق داخل تارتلت ها رو پر کنید و در یخچال قرار بدین تا خودش و بگیره

    و سپس با میوه دلخواه روی پودینگ ها را بپوشانید

    روی میوه ها را هم کمی ژله آلوورا یا برلیو شفاف بریزید




    میتونید تارتلت ها رو چندین روز قبل از مهمونیاتون آماده کنید ودر ظرف سر دار نگهداری کنید روز مهمونی فقط داخلش و پر کنید که خیلی سریع آماده میشه و برای پذیرایی هم خیلی زیباست


    امیدوارم درست کنید و لذت ببرید
    لحظه هاتون شیرین

    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده
     
    34 کاربر زیر از دوست گرامی Admin عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند:
    *ماریا* (14-03-93),*محبوب* (01-03-93),*صدف امیر خان* (29-02-93),ashpaz (30-02-93),elmira.t (28-02-93),ermia (29-02-93),faeze (28-02-93),Fasele (29-02-93),haniyeh (01-10-94),hasti (07-04-93),Lylyfaraz (30-02-93),mahboubehbanoo (29-02-93),maryam 26 (24-07-93),MEHR (28-02-93),mehri (29-02-93),minimona (30-02-93),Miss world (29-02-93),orkidehyesurati (29-02-93),Paniz81 (29-02-93),pooh and pinki (29-02-93),samaneh (28-02-93),serepizadeh (29-02-93),shabhaye tehran (29-02-93),taraneh (22-05-93),فریوش (29-02-93),مامان (29-02-93),محیا (28-02-93),هستی 58 (30-02-93),کتی (28-02-93),ziba69 (28-02-93),بـــاران (29-02-93),بلو رز (15-08-94),باران78 (09-07-94),رها 69 (28-02-93)

  2. Top | #2


    عنوان کاربر
    مدير سابق
    ..........
    تاریخ عضویت
    دی 1395
    علايق
    زندگی آروم و پر از نشاط
    موقعیت
    وسط زندگی
    نوشته ها
    1,930
    مدالها
    محبوبيت
    6445
    تشکر کرده
    13,581
    تشکر شده :22,547 بار در 2,014 پست
    برو به وبلاگ شخصی این کاربر نوشته ها: 238
    تارت توت فرنگی همراه با ژله بلوبری
    من1518.jpgمن1519.jpg
     
    .
    17 کاربر زیر از دوست گرامی مامان عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند:
    *ماریا* (14-03-93),*محبوب* (01-03-93),Admin (29-02-93),delina (14-03-93),elmira.t (30-02-93),Fasele (29-02-93),hasti (07-04-93),Lylyfaraz (30-02-93),mahboubehbanoo (29-02-93),MEHR (14-03-93),minimona (30-02-93),Miss world (15-03-93),orkidehyesurati (14-03-93),هستی 58 (30-02-93),بـــاران (09-07-94),باران78 (09-07-94),ستاره شرقی (30-02-93)
    آشپزانه رو به خاطر همه اعضا ی مهربونش دوست دارم🌹🌹🌹

  3. Top | #3



    عنوان کاربر
    مترجم سایت
    تاریخ عضویت
    دی 1395
    علايق
    خانوادم،مطالعه,همه کارای هنری
    موقعیت
    تهران
    نوشته ها
    2,283
    مدالها
    محبوبيت
    4946
    تشکر کرده
    23,785
    تشکر شده :19,475 بار در 2,308 پست
    برو به وبلاگ شخصی این کاربر نوشته ها: 173
    به به عالی شده بود




    بععععععععله دوستان بدون قالب تارت هم میشه تارت درست کرد چجوری ؟اینجوری
    خمیر فونسه رو آماده کردم و با وردنه پهنش کردم ، آروم برش داشتم و تو قالب انداختمش و اضافاتشو با چاقو بریدم یعنی تا جایی که میخواستم دیواره تارت باشه
    کفشو چنگال زدمو به مدت 30 تا 35 دقیقه با حرارت 180 درجه تو فر گذاشتم بپزه البته زمانش بستگی به فرتونم داره مواظب باشید نسوزه

    کرم کاسترد هم آماده کردم و بعد از اینکه خنک شد روی تارت ریختم و روش میوه دلخواهم رو چیدمو گذاشتم تو یخچال تا خودشو بگیره

    با اضافه های خمیر دو تا تارتلت به همون روش بالا درستیدم



    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده
     
    .
    23 کاربر زیر از دوست گرامی *محبوب* عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند:
    *ماریا* (14-03-93),Admin (29-02-93),delina (14-03-93),elmira.t (30-02-93),Fasele (29-02-93),haniyeh (01-10-94),hasti (07-04-93),Lylyfaraz (30-02-93),mahboubehbanoo (29-02-93),maryam 26 (24-07-93),MEHR (14-03-93),minimona (30-02-93),Miss world (15-03-93),orkidehyesurati (14-03-93),pooh and pinki (29-02-93),samaneh (30-02-93),taraneh (22-05-93),مهرآرا (14-03-93),هستی 58 (30-02-93),بـــاران (09-07-94),باران78 (09-07-94),ستاره شرقی (30-02-93),غزاله (14-05-93)
    *** هرکس از راه خودش به خدا میرسد ***


    منتظر نظراتتون تو وبلاگ پسر گلم هستم

    parham-joon







  4. Top | #4


    عنوان کاربر
    کاربر خودموني
    تاریخ عضویت
    اسف 1391
    موقعیت
    بندرعباس
    نوشته ها
    295
    محبوبيت
    961
    تشکر کرده
    4,410
    تشکر شده :4,285 بار در 287 پست
    برو به وبلاگ شخصی این کاربر نوشته ها: 34
    مینی تارت یا تارتلت میوه با دستوری شبیه اونی که مهرارای عزیز گذاشته از ژله وبریلو استفاده نکردم داخلش رو با پودینگ زعفرونی پر کردم روی اون رو بعضیاش خامه قهوه وبقیه خامه زعفرونیه با میوه نگینی وشکلات چیپسی تزیین کردم

    تارت3.jpg
     
    25 کاربر زیر از دوست گرامی marmar11 عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند:
    *محبوب* (08-07-92),Admin (29-02-93),delina (14-03-93),elmira.t (30-02-93),Fasele (29-02-93),hasti (07-04-93),Lylyfaraz (10-02-93),mahboubehbanoo (29-02-93),MEHR (30-06-92),mina92 (30-06-92),minimona (30-02-93),Miss world (15-03-93),orkidehyesurati (14-03-93),pooh and pinki (29-02-93),samaneh (07-07-92),serepizadeh (08-07-92),taraneh (22-05-93),مهرآرا (08-07-92),مامان (09-07-92),مریم بانو20 (26-11-92),هستی 58 (30-02-93),بـــاران (09-07-94),بهار68 (26-11-92),باران78 (09-07-94),تاشا (09-07-92)
    دوستی مثل یک کتابه. چند ثانیه طول می کشه که آتیش بگیره ولی سالها طول می کشه تا نوشته بشه

  5. Top | #5


    عنوان کاربر
    کاربر خودموني
    تاریخ عضویت
    اسف 1391
    موقعیت
    استان گلستان
    نوشته ها
    273
    مدالها
    محبوبيت
    461
    تشکر کرده
    3,625
    تشکر شده :3,144 بار در 232 پست
    برو به وبلاگ شخصی این کاربر نوشته ها: 193
    تارتلت های میوه ای
    موادلازم:آرد قنادی 310 گرم

    مارگارین یا کره 170 گرم
    پودرقند 70 گرم
    زرده تخم مرغ یک عدد
    شیر سرد 3 قاشق سوپخوری

    رنده پوست 2 تا لیموترش کوچک
    طرز تهیه:
    مارگارین و آرد مالش داده شود تا مخلوط به صورت خرده نان در آید. پودرقند و رنده ی پوست لیموترش و زرده و شیر را نیز افزوده و مخلوط کنید.خمیر یکدست شود و به مدت نیم ساعت درون یخچال استراحت داده شود.
    خمیر مابین دو قطعه نایلون باز شود.بعد از قرار دادن خمیرها درقالب با چنگال سوراخ شود تا حین پخت پف نکند. در فر از قبل گرم شده با حرارت 170 درجه بمدت 15 دقیقه قرار دهید تا پخته شود.پس از سرد شدن با فیلینگ های مورد نظر میتوانید آنها را پر کرده و تزیین کنید.من از کرم پاتیستیر استفاده کردم که به نظرم برای این تارتلت خیلی مناسب بود.

    دستور از روزمنو
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده
     
    29 کاربر زیر از دوست گرامی mahboubehbanoo عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند:
    *ماریا* (14-03-93),*محبوب* (01-03-93),Admin (29-02-93),delina (14-03-93),elmira.t (30-02-93),haniyeh (01-10-94),hasti (07-04-93),Lylyfaraz (10-02-93),mahdan (15-03-93),marmar11 (14-03-93),MEHR (09-02-93),minimona (30-02-93),Miss world (15-03-93),nargesi (30-02-93),orkidehyesurati (14-03-93),pooh and pinki (29-02-93),saharjoon (30-02-93),samaneh (20-02-93),taraneh (22-05-93),ملیحا (09-02-93),مریم گلی (09-02-93),هستی 58 (30-02-93),یانگوم کوچولو (30-02-93),کتی (09-02-93),آروشا (30-02-93),بـــاران (09-07-94),باران78 (09-07-94),ستاره شرقی (30-02-93),غزاله (14-05-93)
    یادمان باشد شاید شبی آنچنان آرام گرفتیم که دیدار صبح فردا ممکن نشود،

    پس به امید فردا محبتهایمان را ذخیره نکنیم

  6. Top | #6


    عنوان کاربر
    مديرکل سايت
    تاریخ عضویت
    دی 1395
    علايق
    همسرم. پسرم. کتاب. باران
    موقعیت
    شهــــر راز
    نوشته ها
    3,752
    مدالها
    محبوبيت
    7386
    تشکر کرده
    31,860
    تشکر شده :32,364 بار در 3,846 پست
    برو به وبلاگ شخصی این کاربر نوشته ها: 145
    تارتلت میوه با همون دستور خودم در پست اول
    مواد داخلش هم پودینگ شکلاتی
    میوه هم آناناس +توت فرنگی و ازگیل
     
    25 کاربر زیر از دوست گرامی Admin عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند:
    *ماریا* (14-03-93),*محبوب* (15-03-93),-همدم- (10-07-94),delina (14-03-93),hasti (07-04-93),Lylyfaraz (14-05-93),mahboubehbanoo (17-05-93),mahdan (15-03-93),marmar11 (14-03-93),MEHR (14-03-93),Miss world (15-03-93),Nazi (15-03-93),orkidehyesurati (14-03-93),shabhaye tehran (14-03-93),taraneh (22-05-93),مهرآرا (14-03-93),مهسا خانم (14-03-93),مریم بانو20 (14-03-93),هستی 58 (10-07-94),کتی (14-03-93),ziba69 (14-03-93),بـــاران (09-07-94),بلو رز (12-07-94),باران78 (09-07-94),غزاله (14-05-93)

  7. Top | #7


    عنوان کاربر
    کاربر نيمه فعال
    تاریخ عضویت
    بهم 1392
    علايق
    آشپزی و شیرینی پزی
    نوشته ها
    663
    مدالها
    محبوبيت
    2183
    تشکر کرده
    4,521
    تشکر شده :5,754 بار در 656 پست
    برو به وبلاگ شخصی این کاربر نوشته ها: 88
    سلام دوستان نازنینم

    با دستور آدمین مهربونم درستش کردم

    برای سالگرد داداش همدمم که 30 خرداد بود:(

    IMG_0028.jpg

    فکر کنم این عکسو باید میذاشتم تو تارتلت های حلوایی
    آدمین جونم من بلد نیستم خووو به دادم برس
     
    19 کاربر زیر از دوست گرامی -همدم- عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند:
    * mona_s * (09-07-94),Admin (11-07-94),dena77 (07-04-93),hasti (07-04-93),Lylyfaraz (14-05-93),mahboubehbanoo (17-05-93),MEHR (09-07-94),Miss world (07-04-93),nab (07-04-93),samaneh (07-04-93),taraneh (22-05-93),مهسا خانم (07-04-93),هستی 58 (10-07-94),کتی (07-04-93),انسی (07-04-93),بـــاران (09-07-94),باران78 (09-07-94),رها 69 (07-04-93),غزاله (14-05-93)
    تو تكرار شَدني نيستے داداش همـــدمــم!!!
    بـی تـو هـیـــــچ ســــآلی نـــُـ ــــو نــَــخـوآهـد شــد ...!


    http://hamdam555.blogfa.com/

  8. Top | #8



    عنوان کاربر
    مترجم سایت
    تاریخ عضویت
    دی 1395
    علايق
    خانوادم،مطالعه,همه کارای هنری
    موقعیت
    تهران
    نوشته ها
    2,283
    مدالها
    محبوبيت
    4946
    تشکر کرده
    23,785
    تشکر شده :19,475 بار در 2,308 پست
    برو به وبلاگ شخصی این کاربر نوشته ها: 173
     
    14 کاربر زیر از دوست گرامی *محبوب* عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند:
    * mona_s * (09-07-94),Admin (14-05-93),mahboubehbanoo (17-05-93),MEHR (09-07-94),Miss world (13-07-94),Rainbow (14-05-93),taraneh (22-05-93),مهسا خانم (14-05-93),هستی 58 (10-07-94),یانگوم کوچولو (14-05-93),انسی (14-05-93),بـــاران (09-07-94),باران78 (09-07-94),غزاله (14-05-93)
    *** هرکس از راه خودش به خدا میرسد ***


    منتظر نظراتتون تو وبلاگ پسر گلم هستم

    parham-joon







  9. Top | #9

    عنوان کاربر
    کاربر فعال ومفید
    تاریخ عضویت
    دی 1395
    علايق
    شيريني پزي - خواندن كتاب و مجله
    نوشته ها
    1,174
    مدالها
    محبوبيت
    1494
    تشکر کرده
    5,145
    تشکر شده :9,396 بار در 1,173 پست

    تارتلت...

    خمير قبل از پخت...

    تارتلت01.jpg

    آماده شده و با خامه پر شده...

    تارتلت02.jpg
     
    13 کاربر زیر از دوست گرامی باران78 عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند:
    * mona_s * (09-07-94),Admin (11-07-94),elmira.t (11-07-94),faeze (09-07-94),gelayol (12-07-94),mahdan (15-08-94),MEHR (09-07-94),Miss world (13-07-94),nargesi (09-07-94),sahar22 (11-07-94),مهسا خانم (09-07-94),بـــاران (09-07-94),بلو رز (12-07-94)

  10. Top | #10

    عنوان کاربر
    کاربر فعال ومفید
    تاریخ عضویت
    دی 1395
    علايق
    شيريني پزي - خواندن كتاب و مجله
    نوشته ها
    1,174
    مدالها
    محبوبيت
    1494
    تشکر کرده
    5,145
    تشکر شده :9,396 بار در 1,173 پست
    تــــــارتلت...

    تارتلت.1.jpgتارتلت.2.jpg
     
    9 کاربر زیر از دوست گرامی باران78 عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند:
    *فائزه* (15-08-94),elmira.t (15-08-94),faeze (15-08-94),haniyeh (01-10-94),mahdan (15-08-94),nargesi (14-08-94),کتی (15-08-94),بـــاران (15-08-94),بلو رز (15-08-94)

موضوعات مشابه

  1. سالاد میوه
    توسط minimona در انجمن دسرهای مدرن
    پاسخ: 23
    آخرين نوشته: 06-06-95, 05:55
  2. شکلات قالبی با طعم میوه
    توسط شالیزه در انجمن تنقلات
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 29-05-92, 01:17
  3. دسر خوشمزه مکعب های یخی میوه ای
    توسط دخمل ناناس در انجمن دسرهای مدرن
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 29-03-92, 01:44
  4. پلو یونانی
    توسط *صدف امیر خان* در انجمن چلو ، پلو و پلوهای مخلوط
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 02-03-92, 06:59
  5. میوه ای که لقب محافظ چشم را دارد
    توسط فریوش در انجمن تغذیه و سلامت
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 29-02-92, 11:41

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
Email:info@ashpazaneh.com
آشپزانه تجمیع هنر است به سبکی جدید. آشپزی در آشپزانه، بهانه ای می شود تا طعم مهر دستهایت در ترکیب بدیع رنگهای زیبای خوراکیها در آنچه که به رسم زندگی بر سفره عزیزانت می گذاری، جلوه ای دیگر ببخشد هنر بودنت را. در آشپزانه فقط هنر آشپزی در تهیه غذاهای سنتی و مدرن، انواع نوشیدنی ها و دسرها و تزیین روحنواز را نمی آموزی بلکه می توانی در فضای عطرآگین صمیمیتش، نفسی تازه بکشی و هر آنچه بر دل نازنینت باری شده، فرو بگذاری.
آشپزانه در یک کلام، آشپزی عاشقانه است در قالب بزرگ زندگی با پس زمینه ای از عطوفت. حق عضویت تو، تنها لبخند پر از اشتیاقی است که پس از خواندن مبحث مورد علاقه ات بر لبهای مهربانت می نشیند و آشپزانه ای ها را غرق در غرور و افتخار می کند.
اخطار: ورودت با خودت هست اما خروجت بی گمان، مدتها زمان می برد زیرا هر آنچه که بخواهی برایت فراهم شده و تضمینی نیست که بتوانی تنهایمان بگذاری. مقدمت شکوفه باران
تحلیل گر