آخرين ارسال های انجمن
نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8

موضوع: کیک خرما

  1. Top | #1


    عنوان کاربر
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    ارد 1392
    علايق
    دسر-آشپزی-اینترنت-لاک
    موقعیت
    خال رخ هفت کشور
    نوشته ها
    944
    محبوبيت
    1083
    تشکر کرده
    2,645
    تشکر شده :8,668 بار در 1,203 پست
    برو به وبلاگ شخصی این کاربر نوشته ها: 61

    کیک خرما

    کیک خرما

    مواد لازم :
    تخم مرغ 4 عدد - خرما حدود 10 تا 15 عدد - شکر 1/2 پیمانه - شیر 1 لیوان - آرد 3 تا 3/5 لیوان - روغن مایع یا جامد ذوب شده 1/2 پیمانه - گردوی خرد شده مقداری برای روی کیک - خلال بادام و پسته کمی - بیکینک پودر 1 قاشق غاخوری - نمک کمی وانیل و دارچین -


    طرز تهیه :
    ابتدا شیر را داغ کنید و سپس 8 عدد خرمای پوست گرفته و هسته جدا شده را در شیر ریخته و زیر حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید تا شیر به دمای اتاق برسد ... سپس با کمک بلندر یا گوشت کوب برقی خرماها را کاملا له کنید (بصورت شیرخرما دربیاید)

    در یک کاسه گود تخم مرغ ها را با کمی نمک و شکر خوب بهم بزنید تا کاملا باز شده و سپس سفت و سفید شود . روی ان روغن مایع یا روغن جامد ذوب شده و خنک شده را اضافه کرده و هم بزنید . سپس شیرخرمای تهیه شده را به ان اضافه کنید ... سپس ارد را کم کم همراه با بیکینک پودر و وانیل همراه با الک کردن به مواد بالا اضافه کنید و اهسته همبزنید ... دقت کنید تا جایی ارد اضافه کنید که مایه کیک تقریبا سفتی داشته باشید .

    قالب کیک مستطیلی را چرب کرده و رویش ارد بپاشید ... اضافه ارد قالب را بیرون بریزید و مایه کیک را در قالب صاف کنید ... سپس روی مایه کیک خرماهای هسته و پوست گرفته بچینید و گردوی خرد شده و بادام و پسته و دارچین بپاشید و سپس در فر داغ با دمای 180 درجه بگذارید حدود 30 دقیقه بپزد ... بعد از اینکه مطمئن شدید کیک پخته بیرون اورده بعد از خنک شدن کیک را برش دهید .
    نوووووووووووووووووش جان

    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده
    کباب تابه
     
    21 کاربر زیر از دوست گرامی شالیزه عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند:
    *somayyeh* (09-08-94),Admin (18-06-95),asal ghazal (01-05-92),ddarya (23-04-93),donya (01-05-92),ermia (23-06-95),gisoo (08-07-92),hanieh (01-05-92),haniyeh (13-05-94),MEHR (09-07-94),minimona (01-05-92),missy (01-05-92),samaneh (23-04-93),مهرآرا (01-05-92),مهسا خانم (09-07-94),کیانا (17-06-95),کیجا (28-07-94),گلاره (22-06-95),بـــاران (11-05-94),باران78 (13-05-94),تاشا (01-05-92)
    ﻣﻤﮑﻦ ﺍﺳﺖ ﺷﺎﻫﺰﺍﺩﻩ ﺍﻡ ﺭﺍ ﭘﯿﺪﺍ ﮐﻨﻢ ﺍﻣﺎ ... ﭘﺪﺭﻡ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﭘﺎﺩﺷﺎﻩ ﻣﻦ ﻣﯿﻤﺎﻧﺪ........





  2. Top | #2

    عنوان کاربر
    کاربر فعال و مفید
    تاریخ عضویت
    دی 1348
    علايق
    هنر.ادبیات.باران.فروغم.سکوت
    موقعیت
    پاییز
    نوشته ها
    567
    محبوبيت
    681
    تشکر کرده
    12,719
    تشکر شده :2,799 بار در 551 پست
    برو به وبلاگ شخصی این کاربر نوشته ها: 10
    کیک خرمای من با دستور هانی شف عزیز.
    خیلی خیلیییییییی خوشمزه بود.
    تو یخچال هم بزارید سردش هم خیلی خوشمزه ست.
    البته با کمی تغییرات:
    به جای آب،شیر ریختم و کره به جای 75 گرم 50 گرم ریختم.
    کمی دارچین هم اضافه کردم. و تخم مرغمم بدون زرده بود.
    منم مثلا رژیم دارم سعی کردم رژیمی بشه جون خودم.
    البته بیشتر شبیه کاکا شده تا کیک.
    زیاد پف نکرد.چون قالبم بزرگ بود و مایه ی کیکم کم!!!!

    محشرهههههههههههه حتما بدرستید دوستانم.

    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده
     
    10 کاربر زیر از دوست گرامی بـــاران عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند:
    Admin (18-06-95),ermia (23-06-95),haniyeh (13-05-94),MEHR (09-07-94),nargesi (13-05-94),مهسا خانم (09-07-94),کیانا (17-06-95),کیجا (28-07-94),انسی (08-07-94),باران78 (13-05-94)

    وســیع باش و ر ʚϊɞ آ و سربزیر و سخت


  3. Top | #3


    عنوان کاربر
    کاربر جديد
    تاریخ عضویت
    دی 1393
    نوشته ها
    4
    محبوبيت
    27
    تشکر کرده
    60
    تشکر شده :33 بار در 4 پست
    کیک خرما بسیار خوشمزه
    129.jpg
     
    14 کاربر زیر از دوست گرامی گلسا عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند:
    Admin (18-06-95),ermia (23-06-95),haniyeh (10-07-94),MEHR (09-07-94),nargesi (09-07-94),مهسا خانم (09-07-94),هستی 58 (09-07-94),کیانا (17-06-95),کیجا (28-07-94),گلبو (08-07-94),انسی (08-07-94),بـــاران (08-07-94),بلو رز (28-07-94),باران78 (08-07-94)

  4. Top | #4

    عنوان کاربر
    کاربر فعال ومفید
    تاریخ عضویت
    دی 1348
    علايق
    شيريني پزي - خواندن كتاب و مجله
    نوشته ها
    1,174
    مدالها
    محبوبيت
    1494
    تشکر کرده
    5,145
    تشکر شده :9,419 بار در 1,173 پست
    كيك خرما

    كيك خرما2.jpg

    با دستور مهرانه عزيز در روزمنو....من با نصف مواد درست كردم... واقعا بافتش و شيرينيش رو دوست داشتم...

    آرد 350 گرم

    شیر : یک پیمانه

    شکر 180 تا 200 گرم

    تخم مرغ : 4 عدد

    بکینگ پودر : یک قاشق سوپخوری

    دارچین : یک چهارم قاشق چایخوری

    وانیل : یک دوم قاشق چایخوری

    روغن مایع : یک پیمانه

    خرما خورد شده : 150 گرم


    طرز تهیه :

    شکر و تخم مرغ و وانیل رو با هم دیگه مخلوط و با همزن زده تا کرم مانند و غلیظ و کشدار شود . شیر رو اضافه کنید کمی هم بزنید .

    روغن را اضافه و کمی هم بزنید .

    بکینگ پودر و آرد و دارچین را با هم مخلوط و الک کنید و داخل مواد ریخته و با همزن دستی به اهستگی مخلوط کنید در انتها چون مایه کمی سفت میشه میتونید از همزن برقی با دور تند در حد دو سه ثانیه هم بزنید .

    خرما خورده شده را اضافه کنید و خیلی آهسته مواد رو مخلوط می کنیم .

    قالب حدودا 25 سانتی و یا قالب مستطیل 20 در 30 که ته قالب رو کاغذ روغنی گذاشته و چرب کنید یا قالب طرحدار تو خالی 25 سانتی با چرب و آردپاشی شده ریخته در فر از قبل گرم شده به مدت 45 تا 50 دقیقه بپزید

    كيك خرما3.jpg
     
    11 کاربر زیر از دوست گرامی باران78 عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند:
    Admin (18-06-95),ermia (23-06-95),faeze (28-07-94),haniyeh (28-07-94),nargesi (30-07-94),titish khanoom (30-07-94),کیانا (17-06-95),کیجا (28-07-94),کتی (30-07-94),بـــاران (29-07-94),بلو رز (28-07-94)

  5. Top | #5


    عنوان کاربر
    مدير انجمن
    تاریخ عضویت
    دی 1348
    علايق
    رمان. نت
    موقعیت
    شهر دود
    نوشته ها
    712
    مدالها
    محبوبيت
    1572
    تشکر کرده
    2,056
    تشکر شده :6,445 بار در 705 پست
    برو به وبلاگ شخصی این کاربر نوشته ها: 142
    208.jpg

    برای تهیه این کیک بهتر است از شکر قهوه‌ای استفاده شود. در صورت در دسترس نبودن، شکر سفید را جایگزین کنید.

    در صورت تمایل می‌توانید کره ذوب شده را جایگزین روغن مایع در این دستور کنید.مغز گردو را بسته به سلیقه و ذائقه خود می‌توانید خرد، آسیاب و یا رنده کنید.بهتر است از خرمای خشتی برای تهیه این کیک بهره ببرید. در صورتی که از رطب تازه استفاده می‌کنید، باید پوست رطب را جدا کنید. همچنین می‌توانید چیپس خرما را جایگزین خرمای خشتی نمایید.نکته دیگر در ارتباط با اندازه‌گیری خرما این است که، خرما را باید بدون هسته پیمانه کنید.
    مواد لازم
    آرد 2 پیمانه
    شکر 1 پیمانه
    تخم مرغ 2 عدد
    روغن 3/4 پیمانه
    خرما یک پیمانه
    شیر یک پیمانه
    بکینگ پودر 2 قاشق مربا خوری
    دارچین 1 قاشق مرباخوری
    گردو 1/2 پیمانه


    طرز تهیه:


    1. فر را روی درجه حرارت 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.
    2. خرمای بدون هسته را با یک قاشق غذاخوری آب جوش به کمک پشت قاشق نرم کنید.
    3. شکر و روغن را بزنید تا پوک شود.
    4. تخم مرغ را یکی یکی به شکر اضافه کنید و به حدی بزنید که کرم رنگ و یکدست شود.
    5. خرمای نرم شده را به مایه کیک اضافه کنید و ابتدا با لیسک خرما را با مواد ترکیب کنید.
    6. سپس گردو خرد شده و یا آسیاب شده را اضافه کرده و با همزن کمی بزنید تا مواد کاملا ترکیب شوند.
    7. آرد، بکینگ‌پودر و دارچین را الک کنید.
    8. مواد خشک و شیر را به صورت متناوب (در چند مرحله) به مایه تخم مرغی اضافه نمایید و با یکدیگر ترکیب کنید.
    9. کف قالب مربعی 20 در 20 و یا پاوند کیک را با کاغذ روغنی بپوشانید و کمی چرب کنید.
    10. مایه کیک را درون قالب ریخته و به مدت 25 تا 30 دقیقه بسته به سایز و درجه حرارت فر در طبقه وسط فر قرار دهید.

    کیک را پس از خنک شدن با پودر قند و یا سس شکلات تزیین و سرو نمایید
    منبع: آشپزی ستاره

    پی نوشت :
    من توی کیک 25 عدد رطب ریختم و شکر را نصف کردم اما با این وجود شیرینیه کیک کافی بود.
    بافت کیک فوق العاده لطیف و خوب بود
    و در نهایت به جای خرما از این نوع رطب استفاده کردم


    210.jpg
     
    .
    5 کاربر زیر از دوست گرامی گلبو عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند:
    Admin (18-06-95),ermia (23-06-95),کیانا (17-06-95),گلاره (22-06-95),باران78 (17-06-95)

  6. Top | #6


    عنوان کاربر
    کاربر متوسط
    تاریخ عضویت
    ارد 1392
    علايق
    کتاب موسیقی بافتنی شیرینی پزی
    موقعیت
    انتاریو
    نوشته ها
    365
    محبوبيت
    483
    تشکر کرده
    1,287
    تشکر شده :897 بار در 321 پست
    برو به وبلاگ شخصی این کاربر نوشته ها: 24
    سلام گلبو جان شیر چقدر است توی مواد لازم شیر نبود .
    دلمه برگ مو
     
    کاربر زیر از دوست گرامی گلاره عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
    گلبو (22-06-95)
    دستانی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستند که رو به آسمان دعا می کنند.

  7. Top | #7


    عنوان کاربر
    مدير انجمن
    تاریخ عضویت
    دی 1348
    علايق
    رمان. نت
    موقعیت
    شهر دود
    نوشته ها
    712
    مدالها
    محبوبيت
    1572
    تشکر کرده
    2,056
    تشکر شده :6,445 بار در 705 پست
    برو به وبلاگ شخصی این کاربر نوشته ها: 142

    پاسخ : کیک خرما

    نقل قول نوشته اصلی توسط گلاره نمایش پست ها
    سلام گلبو جان شیر چقدر است توی مواد لازم شیر نبود .
    یک پیمانه عزیزم
     
    2 کاربر زیر از دوست گرامی گلبو عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند:
    ermia (23-06-95),گلاره (23-06-95)
    نگران نباش
    شاد باش


  8. Top | #8


    عنوان کاربر
    کاربر خودموني
    تاریخ عضویت
    آذر 1393
    علايق
    خانواده ،اینترنت، کیک ، گل رز
    موقعیت
    تهران
    نوشته ها
    162
    محبوبيت
    540
    تشکر کرده
    2,080
    تشکر شده :1,532 بار در 160 پست

    003

    کیک خرما و گردو با تزیین پودر قند
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده
     
    3 کاربر زیر از دوست گرامی بلو رز عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند:
    MEHR (27-06-95),nargesi (31-06-95),گلبو (27-06-95)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
Email:info@ashpazaneh.com
آشپزانه تجمیع هنر است به سبکی جدید. آشپزی در آشپزانه، بهانه ای می شود تا طعم مهر دستهایت در ترکیب بدیع رنگهای زیبای خوراکیها در آنچه که به رسم زندگی بر سفره عزیزانت می گذاری، جلوه ای دیگر ببخشد هنر بودنت را. در آشپزانه فقط هنر آشپزی در تهیه غذاهای سنتی و مدرن، انواع نوشیدنی ها و دسرها و تزیین روحنواز را نمی آموزی بلکه می توانی در فضای عطرآگین صمیمیتش، نفسی تازه بکشی و هر آنچه بر دل نازنینت باری شده، فرو بگذاری.
آشپزانه در یک کلام، آشپزی عاشقانه است در قالب بزرگ زندگی با پس زمینه ای از عطوفت. حق عضویت تو، تنها لبخند پر از اشتیاقی است که پس از خواندن مبحث مورد علاقه ات بر لبهای مهربانت می نشیند و آشپزانه ای ها را غرق در غرور و افتخار می کند.
اخطار: ورودت با خودت هست اما خروجت بی گمان، مدتها زمان می برد زیرا هر آنچه که بخواهی برایت فراهم شده و تضمینی نیست که بتوانی تنهایمان بگذاری. مقدمت شکوفه باران
تحلیل گر