آخرين ارسال های انجمن
صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 30

موضوع: تجربه های خوشمزه **رولت خامه ای**

  1. Top | #1



    عنوان کاربر

    مترجم سایت
    تاریخ عضویت
    دی 1348
    نوشته ها
    1,309
    مدالها
    محبوبيت
    4076
    تشکر کرده
    12,941
    تشکر شده :17,102 بار در 1,399 پست
    برو به وبلاگ شخصی این کاربر نوشته ها: 143

    005 تجربه های خوشمزه **رولت خامه ای**


    این رولت خیلی خوشمزه خیلی هم آسون و سریع تهیه میشه.

    مواد لازم
    شکر : سه چهارم پیمانه
    تخم مرغ: 4عدد
    بکینگ پودر: یک ق چ
    وانیل: نصف ق چ
    آرد: سه چهارم پیمانه

    سه چهارم پیمونه شکر رو با 4تا تخم مرغ و یک قاشق چایخوری بکینگ پودرو 1/2 قاشق چایخوری وانیل همه رو با هم مخلوط کنید و با همزن اونقدر بزنید تا حجمش 2برابر بشه و مایه تون سفید بشه. بعد 3/4 پیمونه آرد رو اضافه کنید و خوب مواد رو مخلوط کنید.




    حالا یه سینی40*30 رو بردارید کفش رو کاغذ نسوز بندازید ( تو دستور از فویل استفاده شده بود) با قلم مو کاغذ رو چرب کنید و مایه رو پهن کنید روش.


    بعد سینی رو توی فر که از قبل با حرارت 200 درجه سانتیگراد گرم شده میذاریم، 10 دقیقه بهش زمان بدید بعدم از فر دربیارید.


    فقط حواستون باشه اگه مواد رو دو برابر کردید مدت پخت رو هم 2برابر کنید.


    یه کاغذ دیگه که چرب شده رو آماده کنید و وقتی رولت از فر دراومد برش گردونید روی کاغذ دومی و آروم کاغذ اولی رو ازش جدا کنید، اگه گوشه های رولتتون خشک شده میتونید با چاقو کاتش کنید.


    بعد همونجور که کاغذ دومی به رولت هست شروع کنید به لوله کردنش و یک ساعتی بذارید بصورت همون لوله توی یخچال بمونه که فرم رولت رو کاملاً به خودش بگیره.


    حالا یه بسته 200گرمی خامه رو با پودر خامه و پودر قند فرم بدید و وقتی که رولت رو از یخچال درآوردید یه لایه روش بمالید (برای اینکه کارتون تمیزتر باشه میتونید حدود نیم سانت از هر طرف رو بذارید خالی باشه و خامه نمالید) و دوباره لوله ش کنید و چند ساعتی بذارید داخل یخچال.


    نوووووووووووش جونتووووووووون

    منبع: Chef of Persia
     
    .
    70 کاربر زیر از دوست گرامی Lylyfaraz عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند:
    *shab naz* (23-07-92),*sogoli* (24-07-92),*محبوب* (20-03-93),*صدف امیر خان* (01-08-92),-ShaDi- (20-11-92),-همدم- (02-02-93),Admin (23-07-92),afijon (11-11-92),arezo0 (26-11-92),asal ghazal (28-07-92),ati (18-10-93),ღ باران ღ (24-07-92),BAHAR NARANJ (28-07-92),Baran020 (03-08-92),bermuda (21-08-92),ChefShiva (23-07-92),elah (07-08-92),eli banoo (28-11-92),elikhanoomi (15-10-92),elmira.t (27-11-92),ermia (16-09-92),fafal joon (23-07-92),fatima64 (05-08-92),fereshteh (07-08-92),gelayol (02-08-92),haniyeh (25-03-94),hastijan (12-04-94),helena (02-11-92),lida (28-07-92),mahboubehbanoo (05-08-92),mahdan (03-08-92),mahmonir11 (06-08-92),mahtalla (04-06-93),mamanrokhi (29-07-92),marjankhanom (20-03-93),MEHR (23-07-92),minimona (28-07-92),narges7 (24-10-92),narineh (15-10-92),nilofar (01-08-92),orkidehyesurati (20-11-92),paris-sheida (23-07-92),pepper (28-07-92),pooh and pinki (08-08-92),samaneh (05-08-92),serepizadeh (30-07-92),soroor64000 (05-08-92),taraneh (17-08-92),ملیحا (07-08-92),مهرآرا (15-10-92),مهسا خانم (21-08-92),مامان (23-07-92),مریم گلی (30-07-92),مریم بانو20 (12-12-93),نـایـاب (29-08-93),ندا 1034 (16-09-93),یانگوم کوچولو (24-07-92),کیانا (04-08-92),کتی (20-03-93),گل لاله (10-08-92),zari62 (17-09-92),انسی (01-02-93),بـــاران (31-01-93),تاشا (28-07-92),دارکوب (17-08-92),دختردریا (05-09-92),ریتا* (17-08-92),سنجاقک (01-08-92),سروین (04-08-92),غزاله (03-08-92)





  2. Top | #2


    عنوان کاربر
    مدير بازنشسته
    تاریخ عضویت
    دی 1348
    موقعیت
    آباده(فارس)
    نوشته ها
    2,955
    مدالها
    محبوبيت
    5669
    تشکر کرده
    27,661
    تشکر شده :26,872 بار در 3,050 پست
    برو به وبلاگ شخصی این کاربر نوشته ها: 64
    با یک تجربه خوشمزه چطورید؟بفرمایید رولت
     
    18 کاربر زیر از دوست گرامی ChefShiva عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند:
    *sogoli* (24-07-92),Admin (23-07-92),afijon (11-11-92),ღ باران ღ (24-07-92),BAHAR NARANJ (28-07-92),Baran020 (03-08-92),faeze (23-07-92),fafal joon (23-07-92),fereshteh (07-08-92),Lylyfaraz (24-07-92),MEHR (23-07-92),nilofar (01-08-92),paris-sheida (23-07-92),pooh and pinki (08-08-92),مهرآرا (30-07-92),مامان (23-07-92),تاشا (13-08-92),سروین (04-08-92)

  3. Top | #3


    عنوان کاربر
    مدير بازنشسته
    تاریخ عضویت
    دی 1348
    موقعیت
    آباده(فارس)
    نوشته ها
    2,955
    مدالها
    محبوبيت
    5669
    تشکر کرده
    27,661
    تشکر شده :26,872 بار در 3,050 پست
    برو به وبلاگ شخصی این کاربر نوشته ها: 64
    لی لی جان
    بعد از اضافه کردن ارد با همزن دستی یا همزن برقی ادامه بدیم؟
     
    10 کاربر زیر از دوست گرامی ChefShiva عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند:
    2012 (28-07-92),Admin (08-08-92),afijon (11-11-92),ati (18-10-93),bermuda (21-08-92),fereshteh (07-08-92),Lylyfaraz (05-08-92),orkidehyesurati (20-11-92),pooh and pinki (08-08-92),سروین (04-08-92)

  4. Top | #4


    عنوان کاربر
    مديرکل سايت
    تاریخ عضویت
    دی 1348
    علايق
    همسرم. پسرم. کتاب. باران
    موقعیت
    شهــــر راز
    نوشته ها
    3,790
    مدالها
    محبوبيت
    7386
    تشکر کرده
    31,984
    تشکر شده :32,456 بار در 3,875 پست
    برو به وبلاگ شخصی این کاربر نوشته ها: 145
    فردا عیده
    نمیخواین رولت درست کنید ؟
     
    7 کاربر زیر از دوست گرامی Admin عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند:
    afijon (11-11-92),ChefShiva (02-08-92),faeze (01-08-92),fereshteh (07-08-92),Lylyfaraz (05-08-92),pooh and pinki (08-08-92),رها 69 (01-08-92)

  5. Top | #5


    عنوان کاربر
    مدیر سابق
    تاریخ عضویت
    دی 1348
    علايق
    همسرم دخترام اشپزانه موبایل
    موقعیت
    2انگشت به اخر نقش
    نوشته ها
    5,161
    محبوبيت
    3265
    تشکر کرده
    13,237
    تشکر شده :20,632 بار در 4,737 پست
    برو به وبلاگ شخصی این کاربر نوشته ها: 11
    من تا حالا 3 بار درست کردم
    ارد رو با همزن برقی زدم فقط در حد مخلوط شدن وسطشم اول روئ نونش یکم شربت اناناس زدم بعد خامه مالیدم چون دفعه اول که فقط خامه زدم به نظرم خوب نشد بعد توشم یکم کمپوت اناناس لایه خامه ها ریختم خوشمزه تر شد
    اینم عکسش ببخشید دوربینم خوب نبود
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده
    پلو مرغ
     
    41 کاربر زیر از دوست گرامی faeze عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند:
    *محبوب* (03-08-92),*صدف امیر خان* (01-08-92),2012 (04-08-92),Admin (01-08-92),afijon (11-11-92),ALALEH (01-08-92),arezo0 (26-11-92),asal ghazal (05-08-92),Baran020 (03-08-92),bermuda (21-08-92),ChefShiva (02-08-92),ermia (16-09-92),gelayol (02-08-92),gisoo (09-08-92),haniyeh (25-03-94),helena (02-11-92),Lylyfaraz (05-08-92),mahboubehbanoo (01-08-92),mahmonir11 (15-08-92),MEHR (03-08-92),minimona (05-01-93),nilofar (01-08-92),orkidehyesurati (20-11-92),pooh and pinki (05-08-92),samaneh (05-08-92),serepizadeh (14-08-92),soroor64000 (05-08-92),مامان (01-08-92),نـایـاب (17-07-95),یلدا.ع. (12-08-92),کیانا (04-08-92),کتی (20-03-93),zari62 (17-09-92),انسی (29-05-93),بـــاران (31-01-93),تاشا (13-08-92),رها 69 (01-08-92),سنجاقک (03-08-92),سروین (04-08-92),طاهره (21-08-92),غزاله (03-08-92)
    زن عشق میکارد وکینه درومیکند.اومیزاید وتوبرای فرزندش نام انتخاب میکنی...
    اودردمیکشد وتونگرانی کودک دخترنباشد...اوبی خوابی میکشد وتو خواب حوریان بهشتی رامی بینی...
    و اومادرمیشود وهمه جامی پرسند نام پدر...

  6. Top | #6


    عنوان کاربر
    کاربر متوسط
    تاریخ عضویت
    فرو 1392
    علايق
    آشپزی،اینترنت،کامپیوتر،دختر
    موقعیت
    مازندران
    نوشته ها
    430
    محبوبيت
    750
    تشکر کرده
    2,055
    تشکر شده :2,350 بار در 401 پست
    برو به وبلاگ شخصی این کاربر نوشته ها: 1
    رولت خامه ای با دستور لیلی عزیز
    فقط کاغذ روغنی بهش چسبید که با خامه خرابکاریمو پوشوندم
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده
    حلیم
     
    39 کاربر زیر از دوست گرامی gelayol عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند:
    *somayyeh* (17-09-92),*صدف امیر خان* (04-08-92),2012 (04-08-92),Admin (03-08-92),afijon (11-11-92),asal ghazal (05-08-92),Baran020 (03-08-92),bermuda (21-08-92),ChefShiva (03-08-92),ermia (16-09-92),fereshteh (07-08-92),gisoo (09-08-92),haniyeh (25-03-94),helena (02-11-92),Lylyfaraz (05-08-92),mahboubehbanoo (05-08-92),MEHR (03-08-92),minimona (20-11-92),nilofar (07-08-92),orkidehyesurati (20-11-92),pooh and pinki (05-08-92),samaneh (05-08-92),serepizadeh (14-08-92),shabhaye tehran (26-09-92),soroor64000 (05-08-92),taraneh (17-08-92),مهرآرا (15-10-92),مامان (03-08-92),هستی 58 (20-11-92),یلدا.ع. (12-08-92),کیانا (04-08-92),کتی (20-03-93),zari62 (17-09-92),انسی (29-05-93),بـــاران (31-01-93),تاشا (13-08-92),دارکوب (17-08-92),سروین (04-08-92),طاهره (21-08-92)
    تکیه بده...
    اما!
    به شانه های کسی که اگر خوابت برد،سرت را زمین نگذارد...

  7. Top | #7


    عنوان کاربر
    مدير بازنشسته
    تاریخ عضویت
    دی 1348
    موقعیت
    آباده(فارس)
    نوشته ها
    2,955
    مدالها
    محبوبيت
    5669
    تشکر کرده
    27,661
    تشکر شده :26,872 بار در 3,050 پست
    برو به وبلاگ شخصی این کاربر نوشته ها: 64
    50 گرم آرد
    50گرم روغن مایع
    50 گرم روغن جامد رو با همزن بزنید
    از این مخلوط به عنوان روغن جدا کننده استفاده کنید و بقیه مخلوط به دست اومده رو داخل شیشه در دار و داخل یخچال نگهداری کنید برای ته قالب انواع کیک و مافین و رولت
     
    27 کاربر زیر از دوست گرامی ChefShiva عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند:
    *محبوب* (05-08-92),*صدف امیر خان* (04-08-92),Admin (06-08-92),afijon (11-11-92),arezo0 (26-11-92),Baran020 (03-08-92),bermuda (21-08-92),ddarya (03-08-92),fafal joon (03-08-92),fatemeh joon (24-09-92),gelayol (03-08-92),haniyeh (25-03-94),helena (02-11-92),Lylyfaraz (05-08-92),mahboubehbanoo (05-08-92),mamanrokhi (26-08-93),nilofar (07-08-92),orkidehyesurati (20-11-92),pooh and pinki (05-08-92),مامان (18-12-92),مریم گلی (03-08-92),نـایـاب (17-07-95),هستی 58 (20-11-92),zari62 (17-09-92),بـــاران (31-01-93),سروین (04-08-92),غزاله (03-08-92)

  8. Top | #8



    عنوان کاربر

    مترجم سایت
    تاریخ عضویت
    دی 1348
    نوشته ها
    1,309
    مدالها
    محبوبيت
    4076
    تشکر کرده
    12,941
    تشکر شده :17,102 بار در 1,399 پست
    برو به وبلاگ شخصی این کاربر نوشته ها: 143
    نقل قول نوشته اصلی توسط ChefShiva نمایش پست ها
    لی لی جان
    بعد از اضافه کردن ارد با همزن دستی یا همزن برقی ادامه بدیم؟
    عشقم با همزن دستی
     
    10 کاربر زیر از دوست گرامی Lylyfaraz عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند:
    Admin (06-08-92),afijon (11-11-92),bermuda (21-08-92),ChefShiva (05-08-92),ermia (16-09-92),fafal joon (05-08-92),nilofar (07-08-92),orkidehyesurati (20-11-92),pooh and pinki (05-08-92),saharjoon (05-08-92)





  9. Top | #9


    عنوان کاربر
    مديرکل سايت
    تاریخ عضویت
    دی 1348
    علايق
    همسرم. پسرم. کتاب. باران
    موقعیت
    شهــــر راز
    نوشته ها
    3,790
    مدالها
    محبوبيت
    7386
    تشکر کرده
    31,984
    تشکر شده :32,456 بار در 3,875 پست
    برو به وبلاگ شخصی این کاربر نوشته ها: 145

    رولت خامه ای خوشمزه

    خب اینم از تجربه خوشمزه من در روز بزرگ عید غدیر با همون دستور لی لی عزیز و البته در ماکروویو ( سولاردم )

    قبل از هر کاری کف قالبم و خیلی کم چرب کردم (برای فیکس شدن کاغذ روغنی ) بعد کاغذ روغنی انداختم
    نکته اول : فقط کف قالب و کاغذ بندازید و سعی کنید به دیواره ها نرسه

    ماکرو فر و با کانوکشن 200 درجه پیش گرمایش کردم

    سپس تخم مرغها رو خوب زدم حدود 4 دقیقه . وقتی حجمشون 2 برابر شد و رنگشون کرم رنگ شکر و وانیل و اضافه کردم و 4 دقیقه دیگه با دور سریع همزن زدم
    بعد هم آرد و بکینگ پودر را که قبلاً 3 بار الک کرده بودم و اضافه کردم و در حد یکدست شدن با همزن دستی زدم
    و در قالبی که از قبل آماده کرده بودم ریخنتم

    نکته : من فراموش کردم و مواد و در قالب 20*30 ریختم در صورتی که دستور لی لی جون 30*40 بوده به همین دلیل رولتم کمی ضخیم شد شما یادتون باشه اگه خواستید در قالب 20*30 درست کنید مواد و باید کمتر درست کنید (از این جهت گفتم که در ماکرو قالب بزرگترجا نمیشه )

    با این دستور در ماکروویو گذاشتم
    کانوکشن 200 درجه > 10 دقیقه
    بعد ار ده دقیقه کیک رولت خوشکلم و تحویل گرفتم (یادم رفت عکس بگیرم )
    حدود 5 دقیقه بهش زمان دادم تا از اون حالت داغ بیرون بیاد بعد یه کاغذ روغنی دیگه رو چرب کردم و کف یه سینی بزرگتر گذاشتم و کیک رولت و روی اون کاغذ برگردوندم
    و به آرامی کاغذ قبلی و از روی کیک جدا کردم
    نکته: اون موردی که گفتم کاغذتون تو قالب کناره نداشته باشه اینجا به دردتون میخوره


    بعد از جدا کردن کاغذ کیک و با کاغذ زیری به آرامی رول کردم
    در ظرفی قرار داده و در یخچال قرار دادم تا خنک شد تو این زمان خامه فرم گرفته رو آماده کردم

    بعد از خنک شدن کیک ، ازیخچال بیرون آوردم و به آرومی بازش کردم و یک لایه خامه روی کیک کشیدم
    من این لایه رو خیلی نازک کشیدم شما بسته به سلیقتون میتونید ضخیم تر هم بکشید

    و به آرامی کیک و رول کردم
    میتونید دوباره کاغذ و دور رول بگیرید و تو یخچال بزارید تا خودش و خوب بگیره از اونجایی که من تو این کارا خیلی عجولم این کار و نکردم

    حالا یه لایه خامه فرم گرفته روی رولت کشیدم و با روبان صافش کردم
    این کار خیلی ساده س روبان با انگشت اشاره و شصت هر دو دست بگیرید و از ابتدای رول شروع کنید به کشیدن
    سعی کنید این کار یکنواخت انجام بشه تا سطح کار صاف و یکدست بشه
    شکلات مایع شده را توی قیف ریختم (قیفی که با کاغذ روغنی درست کرده بودم ) و به حالت رفت و برگشت از عرض روی رولت ریختم
    با خامه فرم گرفته شکوفه زدم روی شکوفه ها کمی شکلات و در نهایت کمی پودر پسته

    با اجازه نغمه جون من فقط یه تکه کوچیک خوردم که خیلی خوشمزه شده بود
    دست لی لی عزیز درد نکنه
    امیدوارم شما هم در این تجربه خوشمزه با ما همراه باشید








     
    61 کاربر زیر از دوست گرامی Admin عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند:
    **مهسا** (05-08-92),*محبوب* (05-08-92),*صدف امیر خان* (05-08-92),-ShaDi- (20-11-92),-همدم- (20-11-92),2012 (05-08-92),afijon (11-11-92),asal ghazal (05-08-92),ati (18-10-93),ღ باران ღ (07-08-92),bermuda (21-08-92),ChefShiva (05-08-92),elah (12-08-92),eli banoo (28-11-92),ermia (06-08-92),fafal joon (05-08-92),fatima64 (05-08-92),fereshteh (07-08-92),gisoo (08-08-92),hasti (08-08-92),helena (02-11-92),Lylyfaraz (05-08-92),mahboubehbanoo (05-08-92),mamanrokhi (26-08-93),mamiya (08-08-92),marjankhanom (20-03-93),MEHR (07-08-92),minimona (20-11-92),missy (10-08-92),naghshedel** (12-10-92),najmeh (19-08-93),narges7 (24-10-92),nilofar (07-08-92),orkidehyesurati (20-11-92),Paniz81 (10-08-92),pooh and pinki (05-08-92),samaneh (05-08-92),serepizadeh (14-08-92),shabhaye tehran (26-09-92),soroor64000 (05-08-92),taraneh (17-08-92),مهرآرا (15-10-92),مهسا خانم (08-08-92),مامان (07-08-92),مریم گلی (05-08-92),نـایـاب (17-07-95),نازگل 1 (19-08-93),نغمه (10-08-92),هستی 58 (05-08-92),یلدا.ع. (12-08-92),کتی (20-03-93),گل لاله (10-08-92),zari62 (17-09-92),~B@H@R~ (07-11-92),انسی (29-05-93),بـــاران (31-01-93),جمره (05-08-92),دارکوب (17-08-92),سنجاقک (05-08-92),سروین (07-08-92),طاهره (21-08-92)

  10. Top | #10


    عنوان کاربر
    مدير سابق
    ..........
    تاریخ عضویت
    دی 1348
    علايق
    زندگی آروم و پر از نشاط
    موقعیت
    وسط زندگی
    نوشته ها
    1,932
    مدالها
    محبوبيت
    6445
    تشکر کرده
    13,588
    تشکر شده :22,556 بار در 2,016 پست
    برو به وبلاگ شخصی این کاربر نوشته ها: 238
    رولت محتوی حلوأی أرد گندم چون میخوأستم کوچیک بأشن أز عرض نون رولت رو نصف کردم و بعد حلوأ رو زدم و پیچیدم
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده
     
    47 کاربر زیر از دوست گرامی مامان عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند:
    *shab naz* (07-08-92),*صدف امیر خان* (10-08-92),-همدم- (20-11-92),Admin (08-08-92),afijon (11-11-92),ati (18-10-93),bermuda (21-08-92),ChefShiva (07-08-92),elah (07-08-92),eli banoo (28-11-92),ermia (16-09-92),fafal joon (07-08-92),gisoo (08-08-92),hasti (08-08-92),helena (02-11-92),Lylyfaraz (08-08-92),mahboubehbanoo (12-08-92),mahmonir11 (08-08-92),mahtalla (04-06-93),mamanrokhi (26-08-93),mamiya (08-08-92),MEHR (07-08-92),minimona (05-01-93),neli (10-08-92),nilofar (07-08-92),orkidehyesurati (20-11-92),Paniz81 (10-08-92),pooh and pinki (08-08-92),samaneh (08-08-92),serepizadeh (14-08-92),soroor64000 (26-11-92),taraneh (17-08-92),titish khanoom (14-02-94),مهسا خانم (08-08-92),نـایـاب (17-07-95),نازگل 1 (19-08-93),هستی 58 (12-09-92),یلدا.ع. (12-08-92),کتی (20-03-93),گل لاله (10-08-92),zari62 (17-09-92),ziba69 (07-08-92),انسی (29-05-93),بـــاران (31-01-93),تاشا (13-08-92),سروین (10-08-92),طاهره (21-08-92)
    آشپزانه رو به خاطر همه اعضا ی مهربونش دوست دارم🌹🌹🌹

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
Email:info@ashpazaneh.com
آشپزانه تجمیع هنر است به سبکی جدید. آشپزی در آشپزانه، بهانه ای می شود تا طعم مهر دستهایت در ترکیب بدیع رنگهای زیبای خوراکیها در آنچه که به رسم زندگی بر سفره عزیزانت می گذاری، جلوه ای دیگر ببخشد هنر بودنت را. در آشپزانه فقط هنر آشپزی در تهیه غذاهای سنتی و مدرن، انواع نوشیدنی ها و دسرها و تزیین روحنواز را نمی آموزی بلکه می توانی در فضای عطرآگین صمیمیتش، نفسی تازه بکشی و هر آنچه بر دل نازنینت باری شده، فرو بگذاری.
آشپزانه در یک کلام، آشپزی عاشقانه است در قالب بزرگ زندگی با پس زمینه ای از عطوفت. حق عضویت تو، تنها لبخند پر از اشتیاقی است که پس از خواندن مبحث مورد علاقه ات بر لبهای مهربانت می نشیند و آشپزانه ای ها را غرق در غرور و افتخار می کند.
اخطار: ورودت با خودت هست اما خروجت بی گمان، مدتها زمان می برد زیرا هر آنچه که بخواهی برایت فراهم شده و تضمینی نیست که بتوانی تنهایمان بگذاری. مقدمت شکوفه باران
تحلیل گر