آخرين ارسال های انجمن
نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1

موضوع: کیک قاشقی (تجربه ای متفاوت در پخت کیک)

  1. Top | #1

    عنوان کاربر
    کاربر نيمه فعال
    تاریخ عضویت
    دی 1348
    علايق
    شدیدا موسیقی .قلاب بافی.آشپزی.
    موقعیت
    وسط آسمون
    نوشته ها
    786
    محبوبيت
    1686
    تشکر کرده
    3,344
    تشکر شده :4,546 بار در 745 پست
    برو به وبلاگ شخصی این کاربر نوشته ها: 101

    Sm5 کیک قاشقی (تجربه ای متفاوت در پخت کیک)

    آموزش کیک قاشقی (تجربه ای متفاوت در پخت کیک)

    مواد لازم

    1لیوان شیر.

    2 لیوان آرد .
    1لیوان شکر.
    2 عدد تخم مرغ.
    1ق غ بکینگ پودر.
    گلاب یک فنجان .
    پودر پسته و بادام به میزان دلخواه

    طرز تهیه

    تخم مرغها رو با قاشق کمی بزنید، کم کم ارد ،گلاب، بکینگ پودر، پودر پسته و بادام را به مواد اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید در این بین .
    یک لیوان شکر را روی حرارت گذاشته بعد از جوش امدن و گرم شدن شکر را به ان اضافه کنید تا شکر حل شود بعد شیر داغ ک شکر در آن حل شده به مواد اضافه کنید
    حالا توی یه تابه نچسب کمی روغن ریخته و از مواد به اندازه یک قاشق در تابه بریزید و مانند کوکو سرخ کنید
    با این میزان مواد من چهل و چهارتا کیک قاشقی درست کردم
    IMG_20160804_141240.jpgIMG_20160804_154248.jpg
    این خرگوش کوچولو هم با مواد کیک قاشقی درست شده جهت ایده برای فسقلیهای نازنینتون گذاشتم

    امیدوارم درست کنید و لذت ببرید
    ماکارانی
     
    9 کاربر زیر از دوست گرامی ati عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند:
    Admin (15-05-95),ermia (02-06-95),nargesi (18-05-95),Tabesh (17-05-95),نـایـاب (17-05-95),کتی (16-05-95),گلاره (21-05-95),گلبو (20-05-95),باران78 (16-05-95)
    مهر 97 وزن 77
    هدف وزن 60
    *زنده را تا زنده است باید به فریادش رسید ورنه بر سنگ مزارش آب پاشیدن چه سود*

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
Email:info@ashpazaneh.com
آشپزانه تجمیع هنر است به سبکی جدید. آشپزی در آشپزانه، بهانه ای می شود تا طعم مهر دستهایت در ترکیب بدیع رنگهای زیبای خوراکیها در آنچه که به رسم زندگی بر سفره عزیزانت می گذاری، جلوه ای دیگر ببخشد هنر بودنت را. در آشپزانه فقط هنر آشپزی در تهیه غذاهای سنتی و مدرن، انواع نوشیدنی ها و دسرها و تزیین روحنواز را نمی آموزی بلکه می توانی در فضای عطرآگین صمیمیتش، نفسی تازه بکشی و هر آنچه بر دل نازنینت باری شده، فرو بگذاری.
آشپزانه در یک کلام، آشپزی عاشقانه است در قالب بزرگ زندگی با پس زمینه ای از عطوفت. حق عضویت تو، تنها لبخند پر از اشتیاقی است که پس از خواندن مبحث مورد علاقه ات بر لبهای مهربانت می نشیند و آشپزانه ای ها را غرق در غرور و افتخار می کند.
اخطار: ورودت با خودت هست اما خروجت بی گمان، مدتها زمان می برد زیرا هر آنچه که بخواهی برایت فراهم شده و تضمینی نیست که بتوانی تنهایمان بگذاری. مقدمت شکوفه باران
تحلیل گر