آخرين ارسال های انجمن

طراحی وب سایت شرکت رایانیک پارس چاپ اینجا، چاپ عکس سفارشی روی لیوان، تیشرت، ما
		، پازل، تاپ زنانه، شال و...

نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1

موضوع: تخم مرغ جیبی

  1. Top | #1

    عنوان کاربر
    کاربر نيمه فعال
    تاریخ عضویت
    دی 1348
    علايق
    آشپزی,کامپیوتر
    نوشته ها
    779
    محبوبيت
    1686
    تشکر کرده
    3,337
    تشکر شده :4,542 بار در 741 پست
    برو به وبلاگ شخصی این کاربر نوشته ها: 101

    Sm5 تخم مرغ جیبی

    سلام دوستان گلم امروز آموزش یه صبحونه یا شام متفاوت و ارزون و آسون رو داریم پیشنهاد میکنم درست کنید و از این تجربه متفاوت لذت ببرید امروز آموزش تخم مرغ جیببی یا تخم مرغ آبپز بدون پوست رو داریم این ایده تخم مرغ جیبی از مرحوم رزا منتظمی هست خانم فاطمه بحرینی معروف به رزا منتظمی مادر آشپزی ایران و نویسنده کتاب مشهور *هنر آشپزی* هستند از روی وفاداری اسم آموزش امروز تخم مرغ جیبی هست بدون تغیر دادن اسم آموزش .با ما همراه باشید
    مواد لازم جهت درست کردن سه عدد تخم مرغ جیبی
    تخم مرغ : ۳ عدد
    نمک : ۱ قاشق غذاخوری
    آب : ۴ پیمانه (یا به اندازه یک قابلمه دو نفره با این میزان آب تعداد بیشتری تخم مرغ جیبی میتونید درست کنید)
    این تخم مرغ جیبی بسیار جالب و آسون تر از چیزی که فکر میکنید هست یادتون باشه از تخم مرغ تازه و با کیفیت استفاده کنید
    طرز تهیه
    در مرحله اول آب رو توی یه قابلمه بریزید و با شعله ملایم بزارید جوش بیاد وقتی شروع کرد به جوش های ریز زدن نمک رو بهش اضافه کنید .حالا موقع اضافه کردن تخم مرغه
    به آرومی تخم مرغ رو توی ظرف بشکنید تا اینجوری بشه
    تخم مرغ بعد از چند لحظه اینجوری میشه
    و بعد از سه تا چهار دقیقه اینجوری این تخم مرغ جیبی زمان پختش همین سه تا چهار دقیقست (درست مثل تخم مرغ آبپز بدون پوست میشه) نکته مهم اینه که این تخم مرغ جیبی زرده سفتی نخواهد داشت
    حالا تخم مرغ جیبی رو توی یه آبکش قرار بدین تا آب اضافی اون خارج بشه .
    تمام تخم مرغ ها رو به همین روش درست کنید یادتون باشه تخم مرغ ها رو به آرومی توی آب قرار بدین و تکی تکی درست کنید اگر موقع کار سفیده از روی زرده حرکت کرد و جدا شد به آرومی با یه قاشق سفیده رو روی زرده قرار بدین (درست کردن تخم مرغ جیبی خیلی راحته)
    تخم مرغ جیبی رو میتونید همراه با پوره سیب زمینی و به عنوان صبحانه یا شام میل کنید یا به همراه تکه های نان تست .نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده .
    نوش جان
    اینم برش خورده تخم مرغ جیبی امیدوارم درست کنید و لذت ببرید
    تخم مرغ جیبی یا تخم مرغ آپز بدون پوست (4).jpgتخم مرغ جیبی یا تخم مرغ آپز بدون پوست (5).jpgتخم مرغ جیبی یا تخم مرغ آپز بدون پوست (6).jpgتخم مرغ جیبی یا تخم مرغ آپز بدون پوست (1).jpgتخم مرغ جیبی یا تخم مرغ آپز بدون پوست (3).jpgتخم مرغ جیبی یا تخم مرغ آپز بدون پوست (2).jpg
    کاری با ته دیگ
    نوشتاری گاز
    مبارک
     
    5 کاربر زیر از دوست گرامی ati عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند:
    Admin (27-05-95),ChefShiva (30-05-95),minimona (27-05-95),کتی (28-05-95),گلبو (27-05-95)
    وزن شروع لاغری 72(اسفند ماه 94)
    وزن فعلی 65

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
Email:info@ashpazaneh.com
آشپزانه تجمیع هنر است به سبکی جدید. آشپزی در آشپزانه، بهانه ای می شود تا طعم مهر دستهایت در ترکیب بدیع رنگهای زیبای خوراکیها در آنچه که به رسم زندگی بر سفره عزیزانت می گذاری، جلوه ای دیگر ببخشد هنر بودنت را. در آشپزانه فقط هنر آشپزی در تهیه غذاهای سنتی و مدرن، انواع نوشیدنی ها و دسرها و تزیین روحنواز را نمی آموزی بلکه می توانی در فضای عطرآگین صمیمیتش، نفسی تازه بکشی و هر آنچه بر دل نازنینت باری شده، فرو بگذاری.
آشپزانه در یک کلام، آشپزی عاشقانه است در قالب بزرگ زندگی با پس زمینه ای از عطوفت. حق عضویت تو، تنها لبخند پر از اشتیاقی است که پس از خواندن مبحث مورد علاقه ات بر لبهای مهربانت می نشیند و آشپزانه ای ها را غرق در غرور و افتخار می کند.
اخطار: ورودت با خودت هست اما خروجت بی گمان، مدتها زمان می برد زیرا هر آنچه که بخواهی برایت فراهم شده و تضمینی نیست که بتوانی تنهایمان بگذاری. مقدمت شکوفه باران
تحلیل گر