آخرين ارسال های انجمن

طراحی وب سایت شرکت رایانیک پارس چاپ اینجا، چاپ عکس سفارشی روی لیوان، تیشرت، ما
		، پازل، تاپ زنانه، شال و...

نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1

موضوع: شامی نارنجی

  1. Top | #1


    عنوان کاربر
    مدیر سابق
    تاریخ عضویت
    دی 1348
    علايق
    رمان. نت
    موقعیت
    شهر دود
    نوشته ها
    712
    مدالها
    محبوبيت
    1572
    تشکر کرده
    2,057
    تشکر شده :6,461 بار در 705 پست
    برو به وبلاگ شخصی این کاربر نوشته ها: 142

    شامی نارنجی


    206.jpg

    مواد لازم:
    عدس قرمز 125 گرم

    پیاز 1 عدد

    هویچ ریز رنده شده 250 گرم

    بنیر چدار رنده شده 100 گرم

    آرد سوخاری 150 گرم

    کنجد 35 گرم ( ولی من خیلی بیشتر ریختم. تقریبا نصفی آرد نصفی کنجد

    تخم مرغ 2 عدد

    طرز تهیه:
    عدس رو با دو لیوان آب بذارید بپزه تا نرم بشه.هر از گاهی هم بزنید که ته نگیره. اگه آبش کم شد بهش آب اضافه کنید. ولی در نهایت نباید آب داشته باشه.بذارید سرد شه. حالا با پیاز رنده شده و هویج رنده شده و چدار رنده شده و 40 گرم از آرد سوخاری و نمک و فلفل میکسش کنید. مخلوط کاملا نرمی بدست میاد ولی اونقدر خمیری نیست که بتونه به تنهایی فرم خودش رو حفظ کنه .
    کنجد و آرد سوخاری رو مخلوط کنید و تخم مرغها رو هم با 2 ق غ آب توی یک کاسه بزنید تا یکنواخت بشه.با یک قاشق غذاخوری، یک قاشق از مخلوط کف دستتون بریزید و گلوله اش کنید ( اگه دستتون رو مرتب خیس کنید ، به دستتون نمی چسبه) و بعد توی تخم مرغ بغلطونید و بعد هم توی کنجد. کمی با کف دست بهش فشار بدید که پهن بشه. همه رو توی یک سینی که کاغذ روغنی کفش گذاشتید بچینید و برای نیم ساعت توی فریزر بذارید.

    حالا با رو غنی که حسابی داغ شده، روی حرارت متوسط سرخشون کنید. هر طرف 3 دقیقه. تا زمانی که طلایی بشن نارنجی شدن این شامی نارنجی به خاطر نارنجی بودن هویج، نارنجی بودن عدس قرمز ، نارنجی بودن پنیر چدار و بالاخره نارنجی بودن کنجد تست شده است... واسه همین اسمش رو گذاشتم شامی نارنجی

    منبع: کارگاه آشپزسازی

    پی نوشت:
    شامی خوشمزه ای بود اصلا مزه ای عدس و هویج توش معلوم نیست ترکیب مواد طعم خوبی داره علی الخصوص اگه با لیموترش و گوجه فرنگی خورده بشه.





     
    5 کاربر زیر از دوست گرامی گلبو عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند:
    Admin (15-06-95),ermia (16-06-95),serepizadeh (16-06-95),گلاره (18-06-95),باران78 (16-06-95)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
Email:info@ashpazaneh.com
آشپزانه تجمیع هنر است به سبکی جدید. آشپزی در آشپزانه، بهانه ای می شود تا طعم مهر دستهایت در ترکیب بدیع رنگهای زیبای خوراکیها در آنچه که به رسم زندگی بر سفره عزیزانت می گذاری، جلوه ای دیگر ببخشد هنر بودنت را. در آشپزانه فقط هنر آشپزی در تهیه غذاهای سنتی و مدرن، انواع نوشیدنی ها و دسرها و تزیین روحنواز را نمی آموزی بلکه می توانی در فضای عطرآگین صمیمیتش، نفسی تازه بکشی و هر آنچه بر دل نازنینت باری شده، فرو بگذاری.
آشپزانه در یک کلام، آشپزی عاشقانه است در قالب بزرگ زندگی با پس زمینه ای از عطوفت. حق عضویت تو، تنها لبخند پر از اشتیاقی است که پس از خواندن مبحث مورد علاقه ات بر لبهای مهربانت می نشیند و آشپزانه ای ها را غرق در غرور و افتخار می کند.
اخطار: ورودت با خودت هست اما خروجت بی گمان، مدتها زمان می برد زیرا هر آنچه که بخواهی برایت فراهم شده و تضمینی نیست که بتوانی تنهایمان بگذاری. مقدمت شکوفه باران
تحلیل گر